Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariolka krejzolka1

zwariuje predzej anie buty kupie

Polecane posty

Gość mariolka krejzolka1

ja chyba jestem jakas dziwna, albo mam za duze wymagania :o mam buciki na zime , takie "oficerki" ale one sa na cienkiej podeszwie i jak jest mróz marzna mi stopy. wiec postanowiłam kupic sobie buciki sportowe ( w których jest mi zimą ciepło) tylko takie z wyzsza cholewką. ( tzw bokserki)i skórzane. i tu zaczyna sie problem. zlazłam chyba wszystkie sportowe sklepy w moim miescie (nike adidas, puma , reebok etc) byłam tez w deichmanie, ccc, ambrze, kangurze i tym podobnych. I NIGDZIE NIE MA TAKICH BUTóW. sam , za przeproszeniem szajs z zamszu, który zaraz sie rozleci :o koszmar. zostaje jeszcze allegro, własnie przegladam. znalazłam nawet jedne cudne nike, ale nie moj rozmiar nieststy:o

Gość mam k***a ten sam problem

Gość hop do gory
a zobacz czy ecco nie ma takich albo geox

Gość mariolka krejzolka1
o! to jest jakas mysl. i mam nadzieje ze cena mnie nie zabije :P zaraz sprawdze czy sa katalogi w sieci :) thx

Gość mariolka krejzolka1
podobaja mi sie takie adidaski jakie ma laska w jednej z reklam farby do włosów, gdzie niby sie boksuje i ma takie rekawice bokserskie.w pewnym momencie robi "wykop" noga i własnie ma takie czerwone adasie. sorki za bład w temacie. miałao byc: a nie- połaczyły mi sie literki