Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce a jednak ...

Nie moge do konca otworzyc sie przed partnerem, prosze o rady doswiadczonych

Polecane posty

Gość chce a jednak ...

Hej:) Niedawno bylam w związku ponad rok, nasz seks wygladal koszmarnie:O facet przestal mnie pociagać, było nudno:O Ale to nie jest wazne ... Wazne jest to, ze jakoś nigdy nie moglam sie przed nim otworzyc.wolalam lezec i patrzec jak on "pracuje" .. wiecie o co mi chodzi ... teraz mam wspanialego faceta, pociaga mnie ... nie jestesmy ze soba dlugo, ale duzo razem przeszlismy :) to z nim spałam poraz pierwszy itp.Wiem ze z nim w lozku bedzie cxudownie, ale jakos mam taka blokade, nie umiem, choc bardzo chce poporacowac sama bo naprawde jestem smiala dziewczyna, no ale nie w lozku, nie wiem co robic, boja dac sie poniesc emocjom ... Dodatkowym problemem jest tez milosc francuzka, z poprzednim facetem nie bylo mowy o zadnym robieniu loda ani nic, przepraszam ze pisze tak "otwarcie" ... Teraz wiem ze chcialabym zaczac uprawiac taka wlasnie milosc, ale poprostu nie umiem, boje sie ze ugryze :D albo cos nie wyjdzie ... moze pomyslicie ze jestem jakas zdesperowana nastolatka, ale ja naprawde mam z tym problem. Mam 22 lata

Gość JAK NIE MOŻESZ TO ĆWICZ
szeroko rozłóż nogi robiąc szpagat poprzeczny ! :classic_cool:

Gość snoop
poćwicz na bananie hhahhahahaaaaa