Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia_Sz_H

Jak nauczyć malucha wołać siusiu w nocy !

Polecane posty

Gość Kasia_Sz_H

Moja córeczka od pół roku woła siusiu i kupę. Jest to dla mnie duża radość już tyle nie idzie po kieszeni, ale niestety w nocy sika na potęgę zakładam jej pampersa bo się nie przebudzi. Mam ją sama budzić i na śpiku wysadzać? Może sama do tego dorośnie? Czy macie jakąś skuteczną metodę?

a w jakim wieku jest Twoja córka? moja właśnie skończyła 4 lata i w dzień bez problemu woła do toalety odkąd skończyła 2 lata.w nocy jeszcze niedawno zakładałam pampersa,stwierdziłam jednak,że dosyć ale musze ja niestety wysadzać tak ok 23 bo inaczej to by był w łóżku wodospad :D biorę ja wtedy na ręce wysadzam i robi siku właściwie przez sen bo nawet oczu nie otwiera oczywiście wolałabym,żeby przesypiała całą noc bez wysadzania ale co zrobić,narazie widzę tylko takie rozwiązanie

Gość ło rety nasadzać i uczyć
Ale 4 lata to chyba troche duzo na nocne sikanie w majtki........

też mi sie wydaje,że powinna przesypiać noc bez sikania,zrobiłam jej analize moczu-wszystko ok,lekarka mówi,że właściwie dziecko do 4 roku może jeszcze nie trzymać moczu ona niedawno skończyła 4 lata więc mam nadzieję,że niedługo skończy się wysadzanie w nocy,póki co jak zrobi siku o tej 23 to śpi do samego rana w suchej pościeli :)

Gość Kasia_Sz_H
W sierpniu skończyła 2 latka.