Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

gdzie jest topik-----Drugie dziecko czy jakoś tak!

Polecane posty

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

w którym pisaliśmy że chcemy mieć drugie dziecko ale trudno się zdecydować

To sie czasem zdarza... Kiedys bylam na topiku Listopadówki 2005 i tez nas wykasowali...

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kurde przeszukałam do godziny 14(wczorajszej i nici) a może któraś pamięta jaki był dokładny tytuł

ja tak samo juz przejzalam i ine ma ostatnio gabi wczoraj pisala o firankach

to piszemy na tym dalej taka jest moja propozycja :) :) :) no chyba ze zakładamy temat

po co zaraz usuną.. mam takie wrazenie ze jak ktos nie pisze o zupkach kupkach i o tym ktore imie najpiekniejsze to wedlug moderatowrów to nie ma nic wspolnego z dzialem :-/

gabi tak kolo 23 pisala o firankach a evi akleila linki z kubusiowymi firankami. tyle pamietam

MaMani--------ehehehhe to niexle zabalowaliście na topiku :D AAA Kubusiowe firanki pamiętaj że w ciązy biegąłam za nimi jak szalona,owczywiście miałam problem z kupnem i wyszło z tego tyle co nie.A teraz fulll ich jest .

a mnie sie bardziej podobaja z takimi wrózkami jak z piotrusia pana wogole planuje dla mani rózowy pokoik tzn 3 sciany rozowe a jedna fioletowa i na niej ponalepiane takie wróżki :)

ciekawe dlaczego go wykasowali tam nie bylo nic złęgo, nikt sie nie klocil nikt na nikogo nie naskakiwal... moze dlatego?

MaMani--------- Ja miałam szał na Kubusie :D i też taki miał pokoik,ale teraz rośnie mi duży facet który kocha auta i motory więc teraz taki pokój mam.Malowidła w auta :) J_A_N_A-----------zobaczymy moze dadzą znak :) Widocznie komuś rpzeszkadzał topik,cóż tak bywa.Nikiedy chamstwo jest górą.Kiedyś byłam na topiku który tylko na początku była pogadańka jak w temacie a potem o wsyztskim i niczym.Topik trwa jakoś 9-10 miesięcy i nikt się nie przyczepił.

dobra piszmy na tym:) ja wczoraj pisalam z gabi na temat firanek:) bo chce kupic fajne do pokoju Alusia.... mnie tez podobaja sie te z kubusiamI i mysle nad ich zakupem:) a do moderatorow,,,przeciez na takich topikach piszemy o wszystkim co dotyczy dzieci.... przeciez nie bedziemy pisac cale dnie chcialabym zajsc w druga ciaze ale sie boje:( prosimy o wiecej wyrozumialosci....przeciez jestesmy w odpwiednim dziale:) swoja droga moja kumpela pisala na topicu marzec 2008 wiecie ile tam bylo postow i zdjec i pewnego dnia zniklo.... teraz pisza na nowym szkoda jednak tamatego bo to byl okres ciazy ....

to co robimy nowa tabelke czy czekamy na tamten choc wiem ze ciezko jest \"odzyskac\" bo pewnie ktos wykasowal......

Dodatkowe wyjasnienie . Wasz temat nie mial nic wspolnego z kasacja z powodu zlamania regulaminu . Jednak przy tak duzej kasacji nie bylo mozliwosci wyodrebnienia jego ze spisu \" kasuj wszystko z tego IP \" . Musicie zalozyc nowy bo odwrotu juz nie ma . Pozsdrawiam

oki to róbmy nowa tabelke. ja ogladam ciuchy dla mani na allegro. chce jej kupic cos fajnego i podoba mi sie pare rzeczy filip mnie zabije. chce jej kupic plaszczyk i kożuszek bo ma jedna kurtke ale juz sie w niej nie miesci a 2 na nia za duza, ma tez 2 kombinezony ale takie cos jak kurtka (plaszczyk kozuszek) by sie jej przydalo. Filip nie rozumie ze kobieta powinna mies w szafie minimum 4 okrycia wierzchnie w jednym sezonie :D:D:D:D

Proponuje zalozyc nowy temat z \"normalnym tytulem\" a ten topik wykasuje jak juz sie odnajdziecie .