Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_znudzona

inwencja w seksie

Polecane posty

Gość ona_znudzona

Od dłuzszego czasu meczy mnie myśl,ze większośc facetów jeżeli chodzi o tematy łózkowe jest nudna i monotematyczna. Byc moze to ja jestem jakas dziwna, ale mam dośc typowych rytuałów łozkowych. Szukam czegos nowego jakiejs inspiracji. Po kazdym numerku czuje jakby niedosyt, niespełnienie i nie chodzi tu o brak orgazmu, ale o brak czegos "nieosiaglanego"? Sama nie wiem jak to okreslic. Choc nie jestem zwolenniczka bdsm, to zazdroszczę tym sukom, dla których Pan układa cały scenariusz dnia, nocy itd. Na to tez trzeba wyobraźni i czasu, a facetom raczej nie chce sie wysilac. To oni oczekuja że beda zaskakiwani. Nuda, po prostu nuda. Panowie dlaczego nie chcecie choc odrobinke sie wysilic?

Gość ZoaiaSamosiaaaa
mój tam sie w takim razie wysila:D:D:D:D:P:P

Gość ona_znudzona
Więc trafiłaś na wyjatkowego faceta. Czasami mysle ze to ja zbyt wielu rzeczy juz próbowalam, by znaleźć cos nowego.

Gość ona_znudzona
W ramach urozmaicenia pożycia seksualnego przywiązałam sobie do pleców wiadro a w dupeczkę włożyłam kij od mopa. Wszedł niemal cały i tylko przybrudzone sznurki główki zabawnie wystawały mile łechcąc mnie w uda:) Tak przystrojona biegałam na czworaka marszcząc wargi i plując na partnera niczym prawdziwa wielbłądzica:) Był zachwycony. Zaprosił kolegów z pracy i robił im fotki z polskim dromaderem, jedynie 5.45 za sztukę:)

Gość ZoaiaSamosiaaaa
oj powiem tobie,że naprawde trafiłam:D jest wyjątkowy pod kazdym względem i chwała mu za to:) nie jestem głupią małolatą,która zafascynowała sie jakimś tam chłoptasiem...troche już przeżyłam i stwierdzam,ze ON JEST WYJATKOWY:D

Gość ona_znudzona
Podszywacze sio. Ja tez nie jestem juz taka mlodziutka i troszke mam za soba, jednak nie udalo mi sie trafic na faceta, przy ktorym poczulabym taka dzika zwierzęca namietnośc.

Gość ona_znudzona
Wczoraj chciał chyba wprowadzić trochę perwersji do naszej sypialni bo przyszedł w czapce-kominiarce i kowbojkach kolegi:O

Gość ona_znudzona
Szczerze, to wszyscy sie chwalicie, a tyle w Was inwencji, co w starych kapciach. Może by tak cos z" 9,5 tygodnia" ?

Gość ona_znudzona
Oj Julek Julek, cos z bystrościa u ciebie nie ten tego...

Gość ona_znudzona
Ciekawe co powie po latach 17?

nie narzekaj ona - znudzona tylko zrób coś ze swoim problemem :-p np.spotkaj sie ze mna,jestem pełen inwencji i ciekawych pomysłów :classic_cool:

ona_znudzona - a masz jakiś pomysł an to, co mogłoby Cię zaspokoić?? Czy czekasz na jakieś zupełnie nieokreślone fajerwerki?

Gość ona_znudzona
Ja mam juz dośc wymyslania, tym razem to ja chce byc zaskoczona. I nie chodzi mi o kolezanke, czy kolege w łózku, bo to juz przerabialam. Chodzi o cos bardziej wymyslnego. Może podrzucony liscik,ze o tej i otej mam byc w pokoju nr... pobliskiego hotelu...

Gość ona_znudzona
ale to ma wyjśc od faceta a nie znów ode mnie.

Gość ona_znudzona
mazesz na amaterii