Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 呕aneetka

Pytanie do fryzjerek i nie tylko

Polecane posty

Go艣膰 呕aneetka

Mam pytanko do dziewczyn fryzjerek bo pewnie tu takie s膮. Sama jestem fryzjerk膮 niestety zarobki z pracy w salonie fryzjerskim s膮 skromne. Ledwo powy偶ej najni偶szej krajowej. Przy zatrudnieniu na p贸艂 etatu oczywi艣cie pracuje 8 godzin dziennie. Po pracy troch臋 si臋 dorabia jednak s膮 to 1-2 zlecenia w tygodniu. Wizyty domowe. Wpad艂am na pomys艂 偶eby podrukowa膰 wizyt贸wki mniej wi臋cej takie: Us艂ugi fryzjerskie-damskie. Wizyty domowe. Tel. XXX-XXX-XXX I poroznosi膰 te ulotki po blokach, poprostu powtyka膰 je w drzwi. Ewentualnie da膰 takie og艂oszenie do lokalnej gazety. Moje obawy s膮 takie 偶e boje si臋 偶e trafi臋 na jakiego艣 urz臋dnika/urz臋dniczk臋 urz臋du skarbowego ew. na jak膮艣 fryzjerk臋 kt贸ra doniesie. Pod艂o艣膰 ludzka nie zna granic. 1. Czy mog膮 mi za to da膰 jak膮艣 kar臋 ? Je艣li tak to jak膮 i czy b臋d膮 w stanie mi to udowodni膰? 2. Czy wy dziewczyny ewentualnie ch艂opacy byliby艣cie zainteresowani tak膮 ofert膮 je艣li znale藕liby艣cie tak膮 wizyt贸wk臋 ? Ceny jakie艣 30-40% ni偶sze ni偶 w zak艂adzie fryzjerskim plus oczywi艣cie dojazd do domu. Je艣li kara by艂aby niewysoka to ewentualna wpadka i tak by si臋 zwr贸ci艂a po paru klientach kt贸rzy jak si臋 im spodoba b臋d膮 chcieli kontynuowa膰 wsp贸艂prac臋. Planuje kupi膰 sobie nowy telefon na kart臋 i mie膰 go tylko do tego celu. Dodam jeszcze 偶e mieszkam w niewielkim oko艂o 25 ty艣 miasteczku.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 呕aneetka
Ponawiam pytanko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie wiem no
naprawde nie wiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szkoda 偶e nie facet贸w bo
ja bym by艂 ch臋tny

Udost臋pnij ten post

no nie wiem, ja osobi艣cie nie wyora偶am sobie aby艣 mi w domu obcina艂a w艂osy lub robi艂a loczki itp. Sam nastr贸j salonu, odpowiedni sprz臋t, zero stresu, ze obciete w艂osy bed膮 mi latac po mieszkaniu powoduje w艂a艣nie moja wizyt臋 w tym miejscu. m\\No, ale to tylko mpje zdanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moi rodzice maj膮 sasiadke
no tez bym tak nie chcia艂a zreszt膮 nie ma to jak w salonie. w domu nie ma warunk贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak ja nie lubi臋
gdy ktos za艂ozy topik a potem nie czyta odpowiedzi

Udost臋pnij ten post