Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myrra

A u mnie pada śnieg...

Polecane posty

... dziecko od 3 dni marudzi, łażę po domu w piżamie i nic mi się nie chce. No i mój facet NIE dał mi kwiatów :(

Gość kafe teria pl
ale brzydkie imie dalas dziecku, nie dziwota ze marudzi, jak ciagle slyszy to imie :/

A nie Twoja jędzo sprawa jak moje dziecko ma na imię. Pewnie ty masz tysięcznego Kacperka albo Julię :p

Gość aaaaa555
ciesz się,że ci nie dał kwiatów.Dopiero bys zachodziła w głowę o co mu chodzi?:D

Gość u mnie też pada i pada i pada
myrra 🌼 dla ciebie :) u mnie też pada, ale deszcz ze śniegiem, dziecka nie mam w piżamie nie umiem siedzieć do południa a mój partner zapomniał o moich urodzinach...ech. a dzidzia śliczna :)

no, może to jakieś pocieszenie ;) ale i tak jakiś do dupy ten dzień.

Gość nie przejmuj się
jakiekolwiek imię byś dała synkowi, to i tak jej by sie nie podobało... Takie są tu kwoki na kafeterii. Skąd jesteś, że masz ten snieg? W centrum deszcz pada ;-(

Gość kafe teria pl
Brzydkie imie i brzydki swinski nosek :/ pewnie ma go po tobie ;/

hi hi ale fajna ta cenzura. Ciekawe czy wszystkie brzydkie słowa wyłapuje, takie bardziej wyrafinowane też? dzięki za wsparcie :) no może na poprawę humoru wezmę prysznic i się ubiorę... trza się wziąść w garść :)

Gość nie przejmuj się
ty kafe teria - idź się powieś, bo tobie nic się nie podoba. Więc po co żyć i innym życie zatruwać

Gość wiktoria 18
lepsze to juz imie KACPEREK czy JULIA niz MYYRA nie dziwie sie twojemu chłopowi na jego miejscu tez bym nie dała takiej babie co lubi chozic caly dzien w pizamie po domu!!!!!!

mieszkam w górach prawie :) zawsze zastanawiałam się jak sie czują dziewczyny atakowane na kafe - juz wiem. co do noska mojego synka - jest najpiękniejszy. i zadna głupia opinia tego nie zmieni. a poza tym to chamstwo wyżywać sie na dziecku - jak już musisz to na mnie sobie ulżyj.

Gość u mnie też pada i pada i pada
e tam ja nie widze brzydkiego noska tylko małe pulchniutkie bobo :D takie jak powinno być :D

Gość nie przejmuj się
bo tutaj w przewadze siedzą same maszkarony, których nikt nie chce i na kimś muszą odreagować. W oczy nie powiedzą, bo nikt ich słuchać nie chce, przyjaciół nie mają, bo kto by chciał się z kimś takim przyjaźnić. A przez internet - czemu nie? Wydaje im się, że mogą wszystko. Pozdrawiam góry. Szkoda że u mnie tego sniegu nie ma tylko leje deszcz

a tak wogóle to zgadzam sie z innymi dziewczynami, ze coraz więcej chamstwa na tym forum. i sie z niego wynosze. pa miłego dnia pomaranczowe żmije.

Gość nie przejmuj się
no chyba nie wszystkie pomarańczowe, co?

Gość kafe teria pl
na wzajem zmijko...idz sie ubrac wreszcie oblojdo...ale co do noska to sie zgodzicie? no cala swinka taki warchlaczek.

Gość kafe teria pl
co masz do mojego pomaranczowego? wazna sie znalazla bo sobie nicka zaczernila, jak by to byla jakas roznica. i nie dopisujcie teorii to niczego.

Gość kafe teria pl
Tak jestem megapierdolnięta, paskudna i tandetna, mam syf w domu i tylko siedzę na kafe i się wyżywam na innych, a dziecko masz ładniejsze od mojego i temu ci tak dogryzam. Dogryzam każdemu kto ma lepiej ode mnie