Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3krotka

w poszukiwaniu Mikołaja

Polecane posty

Gość 3krotka

Witam wszystkich a szczególnie mamy dziewczynek. Mam problem, iż przeglądam oferty i poszukuję prezentu dla córki 8 lat. Nie wiem co wybrać: zabawkę, ciuchy, gry...? Proszę o podpowiedź, co lubią robić wasze ośmiolatki czym się bawią.

Gość ooIga
ja jestem wyjatkowo tradycyjna ksiązka do wspólnego czytania w długie zimowe wieczory :))

Gość Santa Claus
Kup dziewuszce mikolaja pociagajcie go za jaja raz za jedno raz za druge a najbardziej za te dluge

Gość 3krotka
A co możesz zaproponować?

Gość 3krotka
oolga Co możesz ciekawego zaproponować. Moja córka dużo czyta.

Gość ooIga
moja córa jest nieco starsza, więc nie jestem aż tak w temacie co teraz dzieciaki czytają. Na pewno całą klasykę: Musierowicz, Montgomery, ale też z tych lektur bardziej dla chłopców: Szklarski, May U mnie zawsze wieczorkiem był rozdział albo dwa, na początku ja czytałam, teraz już jestem niepotrzebna

Gość 3krotka
Moja córka pochłania bajki a szczególnie baśnie. Może poszerzę jej biblioteczkę o jakieś opowiadania "Ania z Zielonego Wzgórza". A co oprócz książek zaproponowałabyś oolga?

Gość ooIga
trudno tak nie znając :)) Ja zwykle podpatrywałam, co by dzieciakowi frajdę sprawiło. Jak mówiła o tym że fajnie było na lodowisku - dostała łyżwy. Jak opowiadała o ciuszku koleżanki, że taki fajny - ciuszek. Pogadaj ze swoja małą o jej codziennych sprawach, zorientujesz się co by jej sprawiło przyjemność. Tylko nie pytanie wprost, a własnie taka zwyczajna rozmowa na różne tematy. Przecież będziesz widziała, kiedy jej się oczka zaswiecą :))