Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kandyo

romans w pracy tak czy nie?

Polecane posty

Jestem bardzo ciekawa co sądzicie na ten temat. Może ktoś miał taki epizod w swoim życiu? Myślę że może być z tego niezły temat do dyskusji.

Gość ślicznotkaa
niszcy życie

Gość ja miałem
rozwiodłem sie i kocham bardzo moją ukochaną i ona mnie też PS jeszcze w pracy nikt nie wie o nas :P

w mojej firmie jest nawet jedno małrzeństwo, poznali się właśnie w pracy

Gość ja miałem
My pracowaliśmy już razem kilka lat ale dopiero po 3 latach znajomości nas wzięło. Jak dotąd niczego nie żałujemy.

Gość oranzadka ma romans w
pracy i do tego bzyka sie na biurku podczas przerw na lunch. Wiem, bo podgladam. Zapytaj sie jej to otrzymasz info ze swiezego zrodla.

Gość i tak co dzien sie byzka
???

do ja mialem----> moze sie Tobie tylko wydaje, ze nikt nie wie. U mnie w pracy przyszła stażystka i zawróciłam kierownikowi w głowie, i od samego początku wiedzieliśmy, a oni udawali. Rozwiódł się i mają dziecko. Zakochanym się wydaje, ze nikt nie widzi .....a gesty i spojrzenia mowia same za siebie. Nie da sie patrzec na osobe, ktora sie kocha tak \"zwyczajnie\" na pokaz.

no właśnie a najgorzej jest kiedy coś się dzieje między dwojgiem ludzi, ale oboje mają inne zobowiązania. w takim przypadku najlepiej byłoby się niespotykać w ogóle. ale co w rpzypadku kiedy razem pracują??