Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaaaka tam

Pytankooo!!

Polecane posty

Gość taaaaka tam

Siemka! Chcialam sie zapytac czy ktos jest na studiach chemicznych ?? czy bardzo ciezko jest??jestes srednia uczennica raczej taka na 4 i chcialam pracowac i uczyc sie na farmaceutyce. moze mi ktos powiedziec czy jest bardzo ciezko?? i czy jest duzo pamieciowej nauki... prosze o jakies wy[powiedzi na ten temat, pozdrawiam :*

Gość taaaaka tam
up up

Gość rozpustnica
heheh dasz rade :) jaaa mam w tym roku w pizdu i troche matmy a jestem typowym humanista :D jeszcze pol roku temu przed matura nigdy w zyciu bym nie pomyslala ze bede sie uczyla matmy :) heheh heheh wiesz studia to czas kiedy NIEMOZLIWE STAJE SIE MOZLIWE :) to czas cudow :)

Gość taaaaka tam
a czy duzo jest nauki pamięciowej?? trzeba uczyc sie poszczegolnych skladnikow i wogole... bo jesli trzeba sie duzo uczyc na pamuiec to nie iwem czy dam rade...... reakcje jakies owszem ale zapamietywanie =/ czego na studiach najbardziej wymagaja?

na farmacji? w gruncie rzeczy tak samo trudno i dużo pamięciówy jak na medycynie czy prawie

aha - to studia chemiczne - to nie wiem, ale tu chyba łatwiej, w końcu chemia jest schematyczna

Gość taaaaka tam
bo ja chcialam isc na farmacje .... praciowac w aptece i wogole ale mam slaba pamiec.. jedynie co wzrokowa bardziej... a moze technik farmacji?? nie wiem no co mi doradzicie. ;(