Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naenergetyzowana niunia

Co sądzicie o takim związku?

Polecane posty

Ona 38, on 44 jak sią pobrali. Ona DZIEWICA (rzekomo) on po rozwodzie. Ona urodziła dziecko jak miała 39. Jak ich dziecko będzie obchodziło 18-tkę i zaprosi znajomych na imprezę to mamusia będzie miała 58, a tatuś 62 latka Słodko Wnuki raczej nie poznają dziadka....

A cóż tak im te lata wyliczasz, a najwazniejszej rzeczy nie napisałaś, kochaja się czy nie? Jesli im ze soba dobrze, jesli szanuja sie nawzajem i kochaja to ja im zycze dużo szczęścia

Gość BARDZO DZIEKUJE
daj ludzią zyć zajmij sie sobą w każdym wieku ludzie mają prawo do szczęścia

Gość nic nie trwa wiecznie
:O, a lata wszystkim mijają. jedyną pociechą dla dzieci będzie, że były z prawego łoża. jeśli chodzi zaś o porozumienie, oj ciężko będzie. takie jest jednak życie i wiele jest małżeństw powtórnych, które próbują zostawić coś po sobie. ale taką decyzją życia sobie nie przedłużą, niestety.

Gość jak sa szczesliwi
to dlaczego nie, w koncu kazdy ma prawo do milosci i zwiazku, niezaleznie od wieku. Moze im zazdroscisz? ;)

ja tez nic nie sadze, a nik mi sie nie podoba. Niby taka niunia, a wpiernicza sie w szczescie innych. Nik powinna miec wscibska niunia albo wpierdzielajaca sie niunia.

Gość BARDZO DZIEKUJE
razem ze szwagrem straszymy koty po piwnicach :classic_cool:

Gość bardzo kiepski podszyw
może ta mumia to była tego 44 letniego kolesia i dlatego tak zionie jadem ? albo koleżanaka "Panny Młodej", stara panna, która jej zadrości partnera

Gość bardzo kiepski podszyw
haha zasugerowałam się i z naergetyzowanej niuni zrobiłam MUMIĘ

Gość Naenergetyzowana mumia
🖐️

Kochani nie wpierniczam się nikomu w życie. Obserwuję to małżeństwo z boku i zastanawiam się. Tak zwyczajnie. Moim zdaniem nie ma tam miłości. Jest wyrachowanie kobiety i obawa przed przemijaniem mężczyzny... Dziecko nie jest przez nią przytulane, nie mówi mu, że je kocha. Ostatnio bawiłam się z tym dzieciakiem i powiedział do mnie mamo. Potem mówił, ze mnie kocha.... Dziwne to wszystko dla mnie. Nadmieniam to ludzie wykształceni, bogaci (dzięki kasie mężczyzny).

codziennie ubieram pampersa przeciwdeszczowego na głowę, nacieram się węglem i wychodzę na drzewo by szpiegować moich sąsiadów. co wy wiecie o zyciu!

Dementuję przypuszczenia. Nie jestem starą panną, nie jestem w średnim wieku :D Mam 28 lat, męża, dobrą pracę i dziecko w drodze :D Nie czuję, że czegoś mi brakuje... No może jakichś wakacji, żeby odpocząć. Tyle ode mnie.

Nie będę się zwierzać ze swoich koneksji z tym małżeństwem ;)Interesuje mnie raczej co sądzicie o takim związku i życiu.

Gość Boo-ba
Łatwo idzie ci ocenianie. Ona jest wyrachowana, bo boi się samotności? A może dlatego, że jej mąż godnie zarabia?

Nie znasz sytuacji. Ocena ich postawy nie jest szczególnie trudna, bo dobrze znam ich i sytuację. Ale szczegółów nie zdradzę, bo są znanymi ludźmi.

Gość moze chodzi o smoktunowicz
i lisa? a to hanka w ciazy???

Gość Kupidyn80
Taaaa. A Hanka była dziewicą w wieku 38 lat ja pisze autorka, mimo, że wcześniej urodziła 2 dzieci :D

Tak się skupiasz na wyliczaniu ludziom wieku, że naprawdę nie wiadomo, o co Ci własciwie chodzi :o A biorąc pod uwagę że ludzie teraz nie umierają już obowiązkowo po skończeniu 55 lat, a jak piszesz są bogaci, wiec zapewne stać ich na najlepszą opiekę medyczną, mają spore szanse doczekać wnuków :D Moja koleżanka urodziła się, gdy jej rodzice mieli jedno 43, drugie 50 lat i od 6 lat cieszą się wnukami, a i do grobu jeszcze się nie wybierają :o

Gość Boo-ba
No to po co pytasz nas o opinię. Na podstawie tego co napisałaś jest to niemożliwe. I nie wiem czemu to takie istotne, że jest dziewicą? Jak mniemam to też działa na jej niekorzyść.

Gość ja uwazam ze hanka
smoktunowicz byla dziewica i to orleanska i tak sie stalo jak mowi haris.