Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiat rozkoszy

Wanda co niemca nie chciala

Polecane posty

Gość kwiat rozkoszy

jest tu????????????????????????????????????

Gość wandzia antgermanka
tak jestem slucham

Rewelacja! Wczoraj przezyłam najgorszy dzien mojego zycia! Pojechałam z szefem po nowy samochod. 300 km!! On pojechał gdzieś na Łotwe a ja miałam nim wrócic! I po drodze samochod się zepsul!!! Do tego jeszcze tel mi sie rozładował! A ja sama w srodku lasu godz 22 deszcz leje a do domu 250 km! Zawału prawie dostałam! ale jakis miły przystojniak sie zatrzymał :) i pomogł biednej kobiecie :) Przejechałam 250 km w deszcz bez wycieraczej i hamulcow, nawet reczny nie działał! Także nic mi jez nie straszne :P A jak szef wróci to mu łeb ukręce i nie zapomne wspomniec o premii w ramach zadosciuczynienie za straty na ciele i umysle bo zostawi to trwały slad w mojej psychice! Zeby z pracy o 3 w nocy wracac to juz przesada! :D

łooo matko świnta rzeczywiście rewelacja :D widze, ześ baba z jajami! ale sluchaj jak już na poczatku tak się zaczyna to ciekawe jak się rozwiną twe przygody :P powinnaś częściej jeździć z szefem :P i oczywiscie zagarnać premie, dorzuć mu jezcze, ze prawie padłaś jako ofiara gwałtu, ze gonił Cię dzik i ufo porwało :D

łooo matko świnta rzeczywiście rewelacja :D widze, ześ baba z jajami! ale sluchaj jak już na poczatku tak się zaczyna to ciekawe jak się rozwiną twe przygody :P powinnaś częściej jeździć z szefem :P i oczywiscie zagarnać premie, dorzuć mu jezcze, ze prawie padłaś jako ofiara gwałtu, ze gonił Cię dzik i ufo porwało :D

:D:D:D no ze wilki mnie zjesc chciały w tym lesie i cudem uszłam z zyciem :) ladacznica nie wiem czy przeczytałas moje ostatnie wypociny do Ciebie ale kłaniając sie w pas prosiłam o Twe zdjecie bo jestem cholernie ciekawa kaj wyglada człowiek z zielonymi włosami :P