Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

urok

Nie pije, nie pale, na dziwki nie łażę

Polecane posty

a baby i tak nie mam. Ech, do dupy takie zycie. A koledzy pijusy i ruchacze dziwek, to baby maja. Ktore o tych dziwkach nie wiedza, jakzeby inaczej. Ide sie powiesic...na wieszaku, bo wlasnie przyszedlem do domu, poderżnąć sobie...troche szynki na kanapke i wyskoczyc z okna... na balkon, a nastepnie sie masturbowac. Dziekuje za uwage. Z poważaniem, mam to w poważaniu.

Gość piszesz takie bzdury
że sie wcale nei dziwie, że nie masz dziewczyny :O z całym szacunkiem, ale jakby mój meżczyzna miał takie "poczucie humoru" jak ty, to też bym z nim nie była..

\"Nie pije, nie pale, na dziwki nie łażę\" Gratuluję. Właśnie przestałeś być jaskiniowcem. Jakie dalsze plany?

Ale wy to madrzy jestescie. Kurcze, jak ja chcialbym byc taki madry. i zrownowazony, rzecz jasna.

Gość
jeszcze powiedz ile masz lat i czy jesteś brzydki :)

urok - daruj sobie. dorabiasz filozofię, nie ty jeden, nie ty pierwszy i nie ty ostatni. sam sobie powiedz, CZYM możesz kobietę zauroczyć na tyle, żeby z tobą była? narzekaniem, że jesteś be? zmień myślenie. nie myśl, co inni mają/robią, tylko co ty masz/robisz. i życzę szczęścia :)

rzeczywiście średnie poczucie humoru... to może zacznij w takim razie? nie mówię, że wszystko naraz;p

Do : wredna ja. Plany mialem, ale gdzies sie zapodzialy. A poza tym planista ze mnie kiepski. W kazdym razie chyba zaczne pic, palic i bzykac dziwki :D

Gość jowiszowa
Podpisuję się pod postem neurosy1. I jeszcze podaj maila. :D

Lat ma za duzo, urody za malo. No i rozumu brak jak widac. Mam szanse?

Gość
ma maila w profilu :)

Gość jowiszowa
To jeszcze raz ja. Sorry, już go sama namierzyłam. :D🖐️

O, i jeszcze w dodatku bystrzy jestescie. Ale bym tak chcial.

Gość jowiszowa
No teraz to mnie dotknąłeś dogłębnie. :(

Gość zupełnie jak mój mąż
któego zostawię już niedługo. :O Nuuuudy....Ani do tańca, ani do różanca. Dupa wołowa krótko mówiac. Jeszcze dodaj, że się nie myjesz i nie interesujesz niczym poza siedzeniem na kanapie. :O

Gość jowiszowa
Nie no napisał, że czasem wychodzi do ludzi, a po powrocie sie wiesza. :) Czyli w normie.

Musze sie jeszcze tylko przekonac, czy ten mail to prawdziwy, Zaraz cos napisze.

Gość jowiszowa
Dowcipnie bym dzisiaj wolała. 😭

Nie myje sie i nie interesuje niczym poza siedzeniem na kanapie. A, nie, jeszcze leze na niej.

Jowiszowa, a dowcipnie jezykiem moze byc? Bo tak to lubie.

Gość jowiszowa
Może. W drodze wyjątku. :classic_cool: Mógłbyś się z łaski swojej przespacerować i sprawdzić, czy listonosza nie było? Dzięki z góry.

Jak to w drodze wyjatku? To da sie jakos inaczej? :D Listonosz moze nie moze doreczyc, bo adres niewlasciwy :p

Gość jowiszowa
No to nie jęcz, Synu (zakładam, żeś młody), bo robisz, co możesz, aby baby nie mieć. Inaczej się nie da, jest tylko droga wyjątku.

Gość
ale poczucie humoru masz dosyć archaiczne :) bez obrazy :p a bogatyś chociaż????

No dobra, bo mi sie znudzilo. And now for something completely different, jak mawialy Pythony. Siedze w pracy nudzac sie dzis niemozliwie (taki dzien). Zalozylem debilny post, na ktory nikt nie powinien zareagowac, a wy odpowiadacie. A najlepsze jest traktowanie takich bzdur powaznie, jak np. hellishbloodystorm. Poza tym, nie szkoda wam czasu na odpowiadanie debilowi? Casting wygrywa neurosa 1. Cos zajarzyla chyba :D A tak w ogole pozdrowienia dla wszystkich. Calkiem fajne forum.