Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 234567891234567890-1234567890-

wcześniejsza sesja egzaminacyjne- podajcie powody

Polecane posty

Witam, chcę mieć wcześniejszą sesję egzaminacyjna najlepiej na początku stycznia,pomóznie wymysleć konkretny powód, zależy mi na tym bo chcę letnią rozpocząc wcześniej gdyż mam załatwiony staż,na który muszę iśc już z dyplomem a dziekan chce konkretny powód, jak powiedziałm prawdę to stwierdził ze każdy tak mówi a teraz napisze powód i dam mu do podpisu zgodę. Pomóżcie

Gość moze wymysl
ze na jakiss termin wyznaczoono ci zabieg w szpitalu i nie bedziesz w stanie zaliczac...

koleżanka chciała zrobić ten numer w tamtym roku bo wyjeżdzała do pracy na czarno to dziekan poprosił o kartę choroby od lakarza i skierowanie

Gość moze wymysl
swoja droga u mnie na uczelni bez problemu przyspieszaja lub opozniaja komus sesje egzaminacyjna po napisaniu podania i rozmowie z rektorem. powody podaja rozne- ale rektor uznaje takze wyjazdy za granice do pracy i nie robi problemow... ale zeby miec wczesniej sesje letnia musisz przyspieszac zimowa? to dla mnie dziwne... nie wiem co Ci doradzic

podaj prawdziwy powod jeszcze raz, ale tym razem na pismie z podpisem przyszlego szefa i pieczatka firmy, w ktorej masz miec ten staz.

Gość albo
dła w łape teraz każdy bierze

Gość pewnie nikt Ci nie odpowie