Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MMMMMMMM

Kobietki, blagam, pomozcie

Polecane posty

Gość MMMMMMMM

Mam taki problem, jestem w siodmym tygodniu ciazy jakies dwa tygodnie temu bolal mnie strasznie brzuch nie wiedzialam jeszcze ze jestem w ciazy, wzielam ketonal bo myslalam ze ten bol to na okres, a teraz siedze i sie martwie, czy ta tabletka przeciwbolowa nie zaszkodzi mojemu malenstwu ??? Jezeli ktos wie cos na ten temat to bardzo prosze o rade, bardzo sie boje . . .

jednorazowe wziecie ketonalu nie powinno zaszkodzic ale najlepiej pogadaj z lekarzem on cie uspokoji ja tez miałam podobnie z tym ze brałam leki przez 4 tygodnie od poczęcia i to nie jednorazowo ale 3 razy dziennie(nie wiedzialam ze jestem w ciazy) na szczescie coreczka urodziła się cała i zdrowa nie martw sie na zapas to moze bardziej zaszkodzic niz ten ketonal głowa do góry!!!

ja na poczatku ciazy( nie wiedzac ze jestem) brałam bardzo mocny antybiotyk i dzidzia urodzila sie zdrowa. tez do Konca ciazy bałam sie strasznie i myslalam czy jakos nie wplynie na bobasa.....Badz dobrej mysli.....

Tysiące kobiet niewiedząc,że są w ciąży brały wiele różnych znacznie bardziej szkodliwych substancji. Nie zadręczaj sie, na tym etapie maleństwo jest doskonale chronione a pokarmu jeszcze nie pobera przez łożysko, wiec to co w Twojej krwi krążyło raczej do dziecka się nie dostało. Jeśli to byla jednorazowo i jedna tabletka to po prostu zapomnij o tym!!! A całkowicie uspokoi CIę badanie w 12tygodniu - wtedy zazwyczaj jest pierwsze takie dokładniejsze z oceną rozwiniętych już narządów. Naprawdę ta jedna tabletka napewno nie zaszkodziła - a stres i myślenie o tym nie są dobre dla dziecka!!! 🌻🌻🌻