Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdaaa f

Stary znajomy... dylemat

Polecane posty

Gość magdaaa f

Mam maly dylemat. Od jakiegos czasu zaczynam myslec o odezwaniu sie do starego znajomego. Na gg, bo numeru komorki nie pamietam (skasowalam w zlosci-dluga historia);) Nie wiem czy odgrzewanie zjaomosci po kilku miesiacach ma jakis sens...??

Gość skad mam wiedziec
zobaczysz po jego reakcji czy mialo to sens

Gość magdaaa f
Zastanawiam sie co moze sobie pomyslec kiedy odezwie sie do niego osoba, ktora nie oddzywala sie pol roku;):P

Gość jdsdjkasdj
może ma już kogoś...

Gość magdaaa f
nie byl moim chlopakiem. kolega i az kolega...

Gość magdaaa f
moze troche wiecej niz kolega;)

Gość magdaaa f
PO prostu poklocilismy sie i kazalam mu sie nie oddzywac do mnie. On wspanialomyslnie spelnil moja prosbe:P i nie oddzywal sie. a teraz ja sie chce odezwac. czy to bedzie okrutne ponizenie dla mnie?:P

możesz się odezwać w sumie, jeśli byliście dobrymi znajomymi to miło jest się znowu kontaktować, chyba że nie traktujesz go jak znajomego a masz nadzieję na coś więcej, to bym się nie odzywała, mnie czasem mnie takie myśli nachodzą jak się nudzę, że może by tak się odezwać niezobowiązująco :P ale w porę się hamuję, bo nie ma sensu tracić czasu na głupoty :P

możesz się odezwać w sumie, jeśli byliście dobrymi znajomymi to miło jest się znowu kontaktować, chyba że nie traktujesz go jak znajomego a masz nadzieję na coś więcej, to bym się nie odzywała, mnie czasem mnie takie myśli nachodzą jak się nudzę, że może by tak się odezwać niezobowiązująco :P ale w porę się hamuję, bo nie ma sensu tracić czasu na głupoty :P

Gość Ajulka
Była mojego mężczyzny przypomniała sobie o nim po ponad pół roku, On nie miał już jej numeru w komórce, a ona jakoś zdobyła jego nowy numer-zawracała mu głowę...chciała się spotkać (tylko po co??) On nie chciał, a ona coraz częściej się odzywała, potem jakieś wyrzuty robiła,że nie ma dla niej czasu(niby miał jechać 200km po to aby się z nią spotkać-paranoja). W końcu dał jej do zrozumienia, aby dała mu spokój.

Gość Ajulka
P.S. najpierw go olała, a teraz jak jesteśmy razem przypomniało sobie biedactwo-pewnie nudziło jej się.

Gość a do mnie się...
odezwał były po 15 latach:):):) To jest dopiero spotkanie :) I powiem Wam, że bardzo się cieszę, bo mamy masę fajnych wspomnień :)

Gość Ajulka
Takie spotkania po latach-to całkiem miłe-naprawdę nie mam nic przeciwko tylko wtedy, gdy ktoś się narzuca, chociaż druga osoba nie ma na to ochoty i daje do zrozumienia-tego nie jestem w stanie pojąc

Gość a do mnie się...
wg mnie jak się kobieta po jakimś tam czasie - nie mówię tutaj o 15 latach :):) odzywa do faceta, tzn. że aktualnie nikogo nie ma i nie chcąc szukać nowych, szuka po starych. Albo chce sobie podnieść samoocenę, bo została porzucona...

Gość Ajulka
tu się zgodzę-szukała po starych- bo to ona kręciła nosem i potraktowała go jak rzecz

Gość magdaaa f
czyli lepiej sie nie oddzywac?

Gość Ajulka
odezwać się przecież możesz :-) napisalam tylko moje spostrzeżenia,jak odbierałam to z drugiej strony.Co inego odezwać się,a co innego być natarczywym

Gość magdaaa f
up up up

Gość daga-gaga
ooo skasowalas numer koma...to zle, bo nie wiesz czy ten nr gg jest jeszcze jego. wiem to z wlasnego doswiadczenia. niestety juz go pod tym nr nie bylo :( tylko jakas nastka :( tak sie dzieje jak nr jest nie uzywany. wiec zycze szczescia by to on byl pod tym numerem.

Gość magdaaa f
Na 100% to on jest pod tym numerem. Poznaje po opisie;) Jednak czym dluzej mysle nad odezwaniem sie, tym mam wieksze watpliwosci. Sama zakonczylam ta znajomosc. Zaznacza,ze nie bylismy nigdy para i nie pojawila sie nigdy taki pomysl

Gość magdaaa f
up up;)

Gość cccs
magda , zlituj sie przeciez jemu nie zalezy