Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość missybilka

Tanie i te droższe kosmetyki o znośnym składzie kosmetyki...

Polecane posty

Gość missybilka

Wiem że coraz więcej osób interesuje się tym czym trują nas producenci kosmetyków i co jest w składach kosmetyków - oraz co te skąłdniki dają... wiem tez że neiwiel osób (tak jak ja) uzywa wyłącznie kosmetyków naturalnych, ekologiv\cznych - bez konserwantów, SLS itp. A kosmetyki nei naturalne tez bywają tragiczne w sjkąłdzie nawet te bardzo drogie... chce żeby ten watek był miejscem wymainy nazw kosmetyków o znośnym (w sensie nie czystym i ekologivcznym) składzie. Ja ze swojej storny na poczatek podam te: *puder jedwabny do ciała Hauschka - uzywany jako puder matujący na filtry, najlpeszy do do matowienia - w skałdzie skrobia o ile wiem ryżyowa: *physiogel (do mycia twarzy)- bardzo dobry żel do "mycia" twarzy nadwrazliwej, ale neistety tylko suchej; dla mojej mieszanje za słaby, nei oczyszcza do końca; *Cien (marka Lidl) olejek do masażu - skład fajny i napewno dobra alternatywa dla oliwki, zwłaszcza dal naczynkowców bo z arniką; *babydream (seria Rossmann) - nie rozpisuje sie bo wiele tu o tym pisano - mimo dobrego składu mi np oliwka nie odpowiada *oliwka Hipp - duzo olejku migdalowego z dodatkami - mi bardzo pasuje; *balsam SVR xerialine fluide - balsam z mocznikiem który uwierzcie nawilża duzo lepiej niz tłusta prafina; To teyl na poczatek czekam na więcej... :-)

Gość missybilka

Gość missybilka