Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfd

Mam do was pytanie forumisci

Polecane posty

Gość fdfd

Skoncze 18 lat za rok w lutym. Widze i caly czas puszczaja reklame tampona o.b. dla kobiet. Chiałlem wiedziec do czego one sluza dla kobiet ?

Gość sa barrrrrdzo wygodne
cool sprawa Michu, a TY możesz się ostro najebać przy ich pomocy: tampon namoczyc w wódzie i w dupsko. I jesteś pijany w 3 dupy, bo śluzówka szybko wchłania. cool.

Gość fdfd
dalej nie bardzo kumam o co chodzi

W każdym opakowaniu tamponów jest instrukcja obsługi. Koniecznie trzeba przed i po umyć ręce. Należy stanąć w lekkim rozkroku, rozluźnić się. Kciukiem i palcem wskazującym jak najgłębiej wsuwa się tampon do pochwy(etc.), zostawiając na zewnątrz sznureczek. Za ten sznureczek pociąga się przy wyciąganiu. Może stawiać pewien opór, bo tampon będąc w pochwie etc.pęcznieje (chłonie wydzielinę miesięczną).

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
można do ucha, naprzykład w pociągu , albo w samolocie, żeby się zrelaksowac w ciszy, aha, te sznurki muszą być na zewnatrz ucha ,

Gość Wiktor z Ryk
no już ci powiedziała że do pupy to sie macza w alkoholu i masz humorek czytaj ze zrozumieniem a nie...

Gość Wiktor z Ryk
no już ci powiedziała że do pupy to sie macza w alkoholu i masz humorek czytaj ze zrozumieniem a nie...

Gość Wiktor z Ryk

Gość Wiktor z Ryk
ja zawsze do szkoły tak robie żeby mnie nauczyciele nie wyczuli a najebany w 3 dupy jestem

Gość fdfd
kiedys udalo mi sie po wielkich trudach wepchnac taki tampon do nosa gdy mi krew buchnela ze zlosci na matke, potem jak ciagnalem za sznurek to jakbym pociagnal za zawleczke granata, myslalem ze mi w nosie eksploduje

bo sznurek to trzeba naciagnac/pociagnac tez przed wlozeniem :D do OBrony!!! :D Fiku Miku --> zabiles/as mnie tym!! :D a z woda jeszcze nie probowalam , ale sie nadaje (OB) jak co..