Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klawwwiartura

ile moze kosztowac naprawa zalanej klawiatury w laptopie??

Polecane posty

Gość klawwwiartura

Gość gość
klawiatury się nie naprawia tylko wymienia używana klawiatura to jakieś 30 pln + kolejne 30 pln wstawienie`````

Gość gość
100 zl zaplacilam, nie znam sie za bardzo, facet powirdzial, ze byloby taniej jakbym wylala wode, a wylalam kawe z cukrem, glupoty chyba gadal

Gość Mirek42
Ja za naprawdę klawiatury zapłaciłem 30 zł.... Okazało się, że tylko coś tam nie styka, więc opłacało się. Poleca w Bydgoszczy www.lapart.pl

Gość gość
Zależy jak bardzo poważne są uszkodzenia. Jeśli duże, to musisz wymienić sprzęt na nowy. Polecam notebooka ze sklepu xeromania.pl, jest tani ale na wypasie ;)

Gość gość
no właśnie, to zależy od tego jak duże są zniszczenia. Zadzwoń i zapytaj ile mniej więcej może to kosztować. Ja ostatnio korzystałam z pomocy serwisu www.gutenservice.pl, naprawili mi laptopa, który wg innych speców był nie do podniesienia. Naprawdę znają się na tym.

Zazwyczaj trudno jest wycenić jakąś usługę, podobnie jest w tym przypadku. Zgłoś się najlepiej do jakiegoś serwisu i tam wszystko wycenią. Jak z lublina jesteś to możesz dać go do http://www.serwislaptopow.lublin.pl/ jedne z niższych cen w moim mieście.

Gość Viola387
Ja dałam swój laptop do naprawy tej firmie: Naprawalaptopow.pl od tamtego czasu laptop działa sprawnie i bezproblemowo, a dużo nie musiałam płacić, dlatego polecam te firmę.

Gość gość
Czasem da się taką klawiaturę wyczyścić i naprawić ale to już zależy od stopnia zalania i ewentualnych uszkodzeń, w Pikomp sobie z tym szybko poradzą http://pikomp.com/pikomp/?page_id=1167

Gość gość
Ja zalałam komputer i niestety nie obyło się bez wymiany dysku oraz klawiatury. Za dysk zapłaciłam 350zł, za klawiaturę 100zł. Jeżeli nie masz komputera typu I mac czy jakiś większy, droższy kaliber, to zapłacisz 100-120zł max z robocizną