Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schudne123

zaczynam 10 listopada 2007, czy ktos ze mna?

Polecane posty

Gość maoa
własnie teraz zamiast zabrać się za ćwiczenia to czytam o odchudzaniu, cholera... przecież wiem że od czytania nie schudnę. Potrzebuje WIELKIEGO KOPA

Gość maoa
Sanczi to jeszcze jutro popuścimy sobie trochę co? ale od poniedziałku to napewno!

ja niestety musze sie przyznac - po 3 tygodniach mialam wlasnie napad obzarstwa... chyba ze 2000 kcal w postaci slodyczy zjadlam :(:( ratunkuuuuuuuuu:O coz - wiec od jutra start :)

Gość maoa
sanczi własnie teraz doczytałam że, ty na diecie jesteś już od poniedziałku

Maoa :) ja jestem na diecie od poniedziałku... więc jutro sobie nie popuszczamy.. tylko się odchudzamy :) .. z doświadczenia ;) wiem że jak się tak odkłada to jest coraz ciężej :) ..więc do boju ;) hihi

Gość maoa
kavi od jutra? jestem zaproszona na serniczek na zimno, więc może od poniedziałku? :)

Gość Szpec w dziale odchudzanie
kavi to norma ... zakoncz diete, przez tydzien jedz normalnie - zgodnie z zapotrzebowaniem a pozniej ustal diete na niskim bilansie kalorycznym (ok. 300 kcal ponizej dziennego zapotrzebowania). Dzieki temu schudniesz na stale, nie bedzie to meczarnia, nie bedzie wyrzeczen!!! :)

Gość maoa
no dobra, obiecuje dużo serniczka nie zjeść, ale kolacji to na pewno nie

Gość maoa
no też tak uważam ;)

Gość maoa
no dobra dziewczyny idę spać, bo nachodzi mnie chętka na jedzonko. jutro się odezwę. paaa

Gość Wytrwała
schudłam 3kg je je je ;d Byle to utrzymac :D Az chce sie byc na tej diecie dalej ;d Dziewczyny damy rade :D

Gratulacje Wytrwała :) ..mnie spadek wagi też strasznie motywuje.. ..dzisiaj waga pokazała u mnie o 2,2kg mniej:)

Gość Wytrwała
Rowniez gratuluje :D jakos dzisiaj odziwo nie mysle tak o jedzeniu ;d Ja to w niedziele bywa..Znacznie lepiej mi idzie w tyg. jak jest szkoła bo nie mam czasu o tym myslec :D A oprocz tego cwiczycie jakos?

Gość Wytrwała
Ja chyba musze zaczac biegac tylko tyle ze snieg spadł:D Moze na skakance zaczne skakac i brzuszki robic ? hehe

hej dzieki za rady :) nie odpuszczam i od dzis znow trzmam diete... przeciez przez 1 dzien obzarstwa nei przytyje mam nadzieje :) wiec dzis od rana owsianka.. mialam caly dzien zamiar jesc owsianke w ramach oczyszczenia organizmu ale ja jej nei lubie :O powiedzcie mi czym mozna poprawic smak owsianki?? oprocz ckru oczywiscie :)

Gość maoa
cześć dziewczyny po pewnie panowie tutaj nie zaglądają :) ja oczywiście pozwoliłam sobie jeszcze dzisiaj na ciasto ale od jutra to naprawdę koniec! nie będę stosowała żadnej diety tylko ż.p. no i zacznę ćwiczyć

Gość Wytrwała
Udało mi sie nie skusic dzisiaj na ciasto :D I z biegiem czasu idzie mi coraz lepiej.. (ja nigdy:D) Tylko jeszcze wiecej ruchu by sie przydało ale nie mam pomysłu jakos:D

Wlaśnie wróciłam z pracy do domciu i głodna jestem. Przekąsze coś sobie. a potem posprzatam i potańcze dla spalenia kalorii :)

Gość maoa
właśnie mija pierwszy dzień ograniczenia jedzenia, poszło nawet dobrze. Zero pieczywa, zero ziemniaków i makaronu, zero słodyczy i nawet poćwiczyłam, ale jestem dumna z siebie ;)

Gość maoa
widzę, że tylko ja tu zostałam, ja już albo dopiero drugi dzień na diecie, zero pieczywa, słodyczy itd. i ćwiczę :)

hej oj pierwsze dni sa najgorsze - ale jak je przetrwasz to bedzie juz tylko lepiej - a na poczatku kg szybciej spadaja wiec jest motywacja :) ja dalej dietkuje niestety te topiki maja to do siebie ze umieraja po paru dniach...

Gość maoa
no własnie upadają :( przez pierwsze dni każda piszę z ochotą apotem to juz nic, szkoda. U mnie trzeci dzień diety ale jakoś waga nie drgnęła MIłEGO DNIA panie na diecie... i nadal się trzymamy

badz dzielna - waga wkoncu ruszy - zobaczysz a moja waga juz chyba od tygodnia nei drgnela :( ide wlasnie sniadanko zjesc - moze jakies jajko gotowane...

hej :) Jak waga się nie rusza.. to warto zainwestować ;) w metr.. może w obwodach coś leci w dół... :)

hej :) Jak waga się nie rusza.. to warto zainwestować ;) w metr.. może w obwodach coś leci w dół... :)

Gość maoa
witajcie... dzisiaj mija trzeci dzień mojej diety i ćwiczeń i nie jest tak źle