Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

akcja* zmierz palce swojemu męzczyźnie !

Polecane posty

eeee - du.pa maryna ja na 1000% nie mam wysokiego poziomu testosteronu,a mam dluzszy (ciut) palec serdeczny i wiele moich kumpel tak ma (kumpli tez) - moze ci co maja szczuple dlonie tak maja i juz pie.rdo.ly jak nic = ale przynajmniej cos sie dzieje 🖐️

Gość no przecież było ze to się tyc
zy mężczyzn:D:D

Gość sprzeczne informacje
* Poważna teoria naukowa o stosunku długości palca serdecznego do wskazującego (u kobiet są zazwyczaj równe, u mężczyzn wskazujący jest dłuższy) potwierdza nasze podejrzenia. U Isis palec serdeczny lewej ręki jest ZNACZNIE krótszy od wskazującego. Może to również oznaczać, że jest kobietą, tyle że otrzymała w młodości dużą dawkę testosteronu. lusesita: -serdeczny dłuższy od wskazującego - wysoki poziom testosteronu a tu pisze że jednak u mężczyzn wskazujący jest dłuższy?!- wysoki poziom testosteronu to jak wkońcu jest

Gość BYZYDURA...
-serdeczny krótszy od wskazujący - on jest/był kobietą MYLISZ SIĘ! greccy naukowcy postanowili poszukać dokładniej. Zbadali 52 zdrowych mężczyzn poniżej 40 roku życia, biorąc pod uwagę takie wartości, jak wiek, wzrost, masa ciała i wiele innych. Tylko w jednym przypadku udało się potwierdzić występowanie zależności: dłuższy palec wskazujący świadczył o większym penisie... http://www.resmedica.pl/informacje.html

Lusi muszę stwierdzić, że trzepiesz niesamowitą kasę za wymyślanie topików co dobrze świadczy w właścicielu kafe :P o Tobie nie wspomnę jesteś płodna jak matka ziemia :)