Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strawberry flavour gum

Co zrobic zeby facet nawet nie pomyslal o innej?

Polecane posty

No walsnie. Jak to zrobic zeby facet byl tak zafascynowany swoja kobieta zeby nie w glowie mu byly zadne inne? Jest to mozliwe?

Gość faceci to swinie
wiec nie da sie

Gość niestety chyba nie jest
:( nawet jak patrzy na Ciebie maślanymi oczami to i tak napewno inne mu się podobają:(:o

nie chodzi o to zeby na ulicy sie nie obejrzal. Ale zeby do glowy mu nie przyszlo przypadkiem zawierac jakies nowe znajomosci z innymi kobietami :P

Gość przejde do sedna
to o co pytasz jest mozliwe ..... zastrzel go lub otruj ;-) :D

Gość Lusesita de Liżopyta
tylko i wyłącznie obciąg z połykiem po same kule - rano i wieczorem

Rozumiem ze trzeba byc dobra w lozku. Wiec staram sie jak moge. Uwielbiam seks wiec jest tak czesto jak tylko on ma na to ochote. Zreszta ja chyba mam czesciej. Seks jest urozmaicony, czyli oralny, zwykly, analny. Daje mu sie spuszczac gdzie chce bo to lubie. Zakladam seksowna bielizne, ogladam z nim filmy itp. W domu jest zawsze posprzatane, ugotowane. jestesmy w zwaizku partnerskim wiec tez nie jestem kura domowa. Oprocz tego mam wlasne hobby. Nie siedze tylko przy nim. zajmuje sie swoimi rzeczami, mam swoich znajomych. Nie ma problemu zeby mogl gdzies wyjsc z kolegami. Staram sie byz zadbana. Wiec z tym chyba tez nie ma problemu wiec nie wiem co jeszcze moge zrobic.

a jakies inne pomysly? Wolalabym go jednak nie zamieniac na owczarka

Gość Chian Zettnersan - Tao sypialn
Przeczytaj ta ksiązkę. Chian Zettnersan - Tao sypialni Książka kompilująca wiele różnych praktyk z różnorakich źródeł, chińskich i japońskich. Jedna z najbardziej bogatych w techniczne i praktyczne wskazówki, spisana w bardzo uporządkowanym stylu. Jest to prawdziwy almanach metod uzdrawiania i wzbogacania seksualnego życia, jak również podnoszenia jego wartości do rangi praktyki duchowej. Trzeba jednak zaznaczyć, że tematy ściśle związane z duchowym wymiarem daoistycznej alchemii, są tutaj zaznaczone tylko w podstawowym wymiarze. Filozoficzna strona tej książki może pozostawiać pewien niedosyt, szczególnie jeśli ktoś próbuje się rozeznać, co te praktyki łączy z daoizmem, oprócz nazw i źródeł pochodzenia. Autor wyraźnie stawia przede wszystkim na naukę podstaw praktyki daoistycznej. Znaleźć można tutaj metody aktywacji kręgosłupowych "pomp energii" oraz "podciągania energii do mózgu", ćwiczenia oddechowe i Qigong, opisywane w "Miłosnych potencjałach..." z biblioteki Healing/Universal Tao. Są tu też osławione "ćwiczenia jelenia", znane z "Wewnętrznych ćwiczeń..." Stephena T. Changa, dobrze opisane i opracowane. Autor zawarł w opracowaniu materiały tak użyteczne w uzdrawianiu poprzez seks oraz uzdrawianiu samej seksualności, jak mapy refleksogenne narządów płciowych, przełożenia tych map na anatomię czakr i ciała energetycznego, oraz metody diagnozowania zdrowia i kondycji seksualnej, zależnie od wieku. Z ciekawostek podaje też praktyki "destylacji nasienia", zaawansowane formuły transformacji energii seksualnej, do zastosowania w trakcie samego aktu seksualnego. Jako podręcznik "Tao sypialni" sprawdza się bardzo dobrze, jednakże wymaga o wiele więcej skupienia i zaangażowania, niż książki innych autorów. Ładunek technik i pojęć jest duży, książka nie jest pisana tak dydaktycznym stylem jak prace M. Chia, ani tak poczytnym jak prace G. Morrisa. Jest to wymagająca lektura, ale gwarantująca szybkie postępy w praktyce. Polecam tę książkę wszystkim, którzy już zdobyli przynajmniej ogólne rozeznanie w temacie i szukają pogłębienia swojej wiedzy oraz wzbogacenia swojego codziennego programu praktyki. Chian Zettnersan - "Tao sypialni" Wydawnictwo: RAVI, Łódź 2001 Oprawa: miękka Język: polski Stron: 266 ISBN: 38-7229-021-5

Gość no wedlug mnie to ty
chyba ideal jestes facet ma szczescie

Gość no wedlug mnie to ty
tylko zebys nie dala sie wykorzystywac rowowaga musi byc niedawaj wiecej niz bierzesz

Gość dziewczyna...
Musiałabyś zapytać mojego faceta. Niewiem o co chodzi (bo taka wspaniała to ja nie jestem raczej:P ), ale on traktuje mnie jak najlepszą, najcudowniejszą i najukochańszą kobietę świata - mimo, że oczywiście kłócimy się jak każda para. Zawsze słyszę, że jestem śliczna, kilka razy dziennie mówi, że mnie kocha, przytula nawet jak myję garnki. Mimo, że teraz mam 13kg na plusie bo jestem w 8 miesiącu ciąży, nigdy nie dał mi odczuć, że mu się nie podobam, a wręcz twierdzi, że nigdy nie byłam bardziej sexowna:P Mieliśmy kilka zakrętów (rozstań) w naszym związku i byłam już pewna, że nie chcę do niego wrócić, ale on nigdy nie dał za wygraną. Kurde... teraz sobie uświadomiłam, że muszę go chyba zacząć lepiej traktować:o Naprawdę niewiem czy jakiś czas na niego ktoś rzucił... PS: a jest naprawdę przystojnym facetem - i nie mówię tak dlatego, że jest moim facetem.

Gość dziewczyna...
Chciałam jeszcze dodać, że to ja raczej oglądam i namawiam go na filmy dla dorosłych, pokazuję mu, że ta czy ta dziewczyna jest ładna itd., a on zawsze odpowiada "Ty jesteś najładniejsza":o Powiem szczerze, że czasem chciałabym żeby wyraził swoją opinię na temat innej dziewczyny i nawet powiedział, że mu się podoba, a tu nic...

Gość no jak to..
strawberry- jestes za idealna. Na pewno Cię kopnie w dupę prędzej czy później. Masz słuszne obawy !!!! Odpuść sobie ten sex na żadanie, nie posprzataj choć raz i zobacz jak zareaguje bo na razie może się znudzić....

Gość dziewczyna...
12:42 to nie mój wpis, ale można się tego domyślić. A tak apropo tej wypowiedzi to muszę stwierdzić, że moje libido nie jest zbyt duże.

Gość fdse
wlac mu kreta do gardła

Gość dziewczyna...
no jak to: niezależna nie musi oznaczać samotna. Masz trochę nie takie podejście jak trzeba. Uwierz, że są faceci, którzy są ze swoimi kobietami zupełnie niezależnie od sexu. Wiadomo, że nie można być jędzą na maxa, bo za coś nas muszę uwielbiać, ale jak Ci się chce to przeczytaj moje wyżej wypowiedzi, a zobaczysz, że można. I powiem Ci, że to ja nie rozumiem do końca mojego faceta...

Podszywacz daj se spokój debilu. Można łatwo rozpoznać, które wpisy są moje bo są spójne tematycznie, a Ty się wpierdalasz, chuj wie po co z jakimiś duperelami.

Gość ja w wiekszosci tych
strawberyy--- jstes za idealna ... na pewnoe sie toba znudzi i znajdzie tak dla ktorej bedzie ON sprzatal ;)

A zgłaszaj sobie idioto. Jeju co za dzieci na tej kafeterii siedzą, że też im się jeszcze nie znudziło:o Już nie będę odpowiadać na Twoje zaczepki podszywaczu. Z trzema kropkami to prawdziwy nick, którym wpisałam tu swoją pierwszą wypowiedź.

I tu jest problem. bo wiem ze on mnie kocha bo mi to ciagel mowi ale nie widze zebym dla niego byla ta najlepsza. chociaz tak czasami tez powie ale chyba za rzadko i stad te niepewnosci. nie widze tego w jego oczach. A jedza nie chce byc bo to na niego nie dziala :(