Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana zuza

Moje psy mnie pewnie nienawidzą

Polecane posty

Gość załamana zuza

Dałam psom proszki, które musiały zjeść. Teraz się mnie boją. Po dobroci nie chciały zjeść chociaż zawijałam w mięsko. Mięso zjadały a proszki bach na ziemie. Dałam więc siłą. Wyrywały się jakby dostały szału. Szczególnie jeden. Inne stały za mną i mnie lizały (uspokajały?) bo chyba myślały że jestem wariat i w furii znęcam się :( Teraz stoją sumtne i nawet się nie ruszą :( Zabije lekarza !!!

Gość załamana zuza
lekarz mówił, że nie można teraz żadnego jedzenia najwyżej troszeczke przysmaku na zachęte :(

Gość załamana zuza
czemu zasraniec sam im nie dał w gabinecie tylko mi kazał w domu ?!!!! Cwaniak ! Ostatni raz tam byłam !

Gość nie przejmuj sie...
kurcze🌻

Jak nie mogą jeść, to nie robisz z siebie sieroty, tylko bierzesz psa na stronę, spokojnie, bez nerwów, trzymasz go, otwierasz mu paszczę, a tabletkę wpychasz głęboko na język, i tak ją połknie. Ewentualnie można włożyć tak bokiem, między zębami, byle głęboko. Pies zawsze ma taki odruch, że jak rusza jęzorem, to połknie. I psy nie sa po to, żeby Cię lubić, jesteś ich właścicielką, więc i tak Cię lubią. A krzywdy im nie robisz. Może myślały, że dostałaś szału, bo nie chciałaś tego robić i się denerwowałaś:)

Gość Pies też człowiek
Daj im sie oswoić z sytuacją. Za pare godzin im przejdzie.

Gość załamana zuza
Dokładnie tak robiłam, ale zacisnęły zęby (szczególnie jeden). Nim udało mi się podważyć ząbki i otworzyć pysk już zaczęło się przewracanie, machanie łapami :( No, ale już się mnie nie boją. Normalnie machają ogonami i lecą jak mnie widzą :) Chyba zapomniały :)

Gość załamana zuza
he he :) Mi kuzynka też mówi, że trzeba czasem dać klapa bo i tak za dużo już im pozwalam. To całe odciąganie, tłumaczenie i cackanie rzeczywiście nie wiele daje......................