Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietaaaaaa

Czy istnieją tacy

Polecane posty

Gość kobietaaaaaa

Chodzi mi o facetów czy potrafią być wierni jednej kobiecie tak zakochani że świata po za nią nie widzą. Rezygnują ze wszskiegoco jej się nie podoba. Nie mają koleżanek. Nie piszą z nimim oprócz niej sms. Pytam bo mój taki jest czasem zastanawiam się czy to możliwe

Gość Zeus też przegrał przez Herę
na 97% jest pedałem, a Ty jesteś tylko przykrywką dla rodziny i znajomych

co prawda on nie rezygnuje dla mnie ze wszystkiego ale gdyby rezygnował ze swoich marzeń to byłby nudny i uległy, takiego nie chcę papucia w domu

mój nie ma kolezanek - jest aspołeczny ? moze i tak, jemu to odpowiada mnie nie przeszkadza, ja zreszta sama tez nie mam kolezanek oprocz paru w necie, jestesmy oboje aspolecznymi socjopatami bo od paru dobrych lat wystarcza nam nasze wlasne towarzystwo :O

owszem istnieja faceci, którzy potrafią być wierni jednej kobiecie, tak zakochani, że świata poza nią nie widzą. ale dlaczego u licha mają rezygnować ze wszystkich kontaktów, i robić tylko to co się podoba ich kobiecie? na Boga związek dwojga ludzi polega na zaufaniu a nie ograniczeniach

kazda mysli ze jej facet to ideal ..dopoki nie dostanie ostrego kopniaka na otrzezwienie w dupsko.....ja tez tak myslalam ...spowiadal sie z kazdej minuty beze mnie...a jednak ..prawda byla dla mnie okrutna...

Gość fdse
z każdym dniem nieustannie zwiększa się liczba tych,którzy moga pocałowac mnie w d**ę nie zasłuzyłaś .

Gość Anulka33 to facet

mój facet nie jest ideałem i dobrze o tym wiem ale kocham go mimo wszystko:) widze jak się stara i mi to schlebia, bo wiem że będzie się także starał w przyszłości- widze to mimo że staż 1,5roku nie jest żadnym fenomenalnym stażem, to jednak wiem że to ten, na 100% i jest i będzie i było SUPER:)

Gość hehhehheehe
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:P

przykro mi miauczydełko, że ktoś cię zawiódł, ale uwierz mi są na świecie faceci, którym można zaufać

taaa mój tez nie jest ideałem i nie spowiada mi sie z kazdej minuty beze mnie (nawet nie musi bo wiem co robi kiedy mnie nie ma obok :D ) ale za bardzo nie lubi ludzi by mial szukac kogokolwiek po necie czy w realu :O

Gość fdse
mój facet nie jest ideałem i dobrze o tym wiem ale kocham go mimo wszystko kochasz go , bo jestes naiwna.

Gość kobietaaaaaa
może troche się wyraziłam źle. Nie ma koleżanek bo mieszka od dwóch lat w tym mieście co ja i nie bardzo ma możliwość poznania kogoś zwłaszcza że jest nieśmiały.A jak był na studiach niby mial koleżanki ale nie utrzymuje z nimi kontaktu i nie ma ich w telefonie bo mówi że ma mnie. On nie robi czegoś bo ja chce on poprostu taki jest

Gość hehhehheehe
rzygać mi sie chce jak czytam o takich pantoflach :o

fdse- co Ty możesz wiedzieć o miłości NAIWNA ISTOTO? równie dobrze mogę tak do Ciebie powiedzieć ale Cie nie znam więc nie mówię A Ty nie znasz mnie, ani mojego faceta więc nie wiesz jak jest ;) wybacz ale drażni mnie takie zachowanie

ja tego nie neguje...wiem ze istnieja wyjatki....ale czasem faceci tak dobrze sie kamufluja...ze potem na pola opada...

jeju jeśli mój tak dobrze się kamufluje to juz w zyciu nie zaufam żadnemu facetowi, może zostane lesbijką hmmm?

Gość kobietaaaaaa
kamuflarz wątpie jestem jego właściwie pierwszą dziewczyną. Uważa zresztą jak każdy że moge mieć każdego a jestem z nim. Mówi mi że wie ile by stracił i jeszczze jedno mówi że nie jest już gówniarzem i wie czeo chce w życiu. W kwietniu nasz ślub a ja wierze że trafiłam na dobrego człowieka. Ideaałem nie jest ja zresztą też ważne dla mnie jest to żeby nigdy mnie nie skrzywdził

Gość kobietaaaaaa
ma 27 lat a dopóki nie poznał mnie był sam nawet jego rodzice mi opowiadają że to był typ samotnika

Gość kobietaaaaaa
a pozatym skoro kobiety potrafią być wierne to i też są tacy faceci

Kobieto puchu marny wam się wydaje że jak facet was kocha to zaraz będzie z czegość rezygnował nie przesadzajmy. wy też chcecie się spotkać z koleżankami czy kolegami iść pochodzić po sklepach czy gdzie tam łazicie, a facet który udaje że spędza z swoją kobietą cały czas i zwierza się z każdej minuty ma kogoś na boku albo przynajmniej kombinuje

Gość same sie puszczacie
:O Spojrzcie na siebie:O jak się zachowujecie.

Gość kobietaaaaaa
"Kobieto puchu marny wam się wydaje że jak facet was kocha to zaraz będzie z czegość rezygnował nie przesadzajmy. wy też chcecie się spotkać z koleżankami czy kolegami iść pochodzić po sklepach czy gdzie tam łazicie, a facet który udaje że spędza z swoją kobietą cały czas i zwierza się z każdej minuty ma kogoś na boku albo przynajmniej kombinuje" Mam wrazenie że przez ciebie przemawia zazdrość. Na boku ma kogoś prosze Cie ciekawe po co i kiedy się z nią spotyka. Tworzymy udany związek niczego w nim nam nie brakuje. Mieszkamy ze sobą w kwietniu nasz ślub więc po co miałby coś kombinować. Ja też nie wierzyłam kiedyś że są tacy faceci ale teraz już wiem. i wiem jedno jak się nie zmieni i będzie taki jak teraz będę szczęśliwa. Wystarczy spojrzeć na jego rodziców jacy oni są wspaniali.