Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie dam sie zdminowac kobiecie

Żal mi facetów ktorzy dali sie zdominowac kobiecie i robia co ona im kaze

Polecane posty

Gość nie dam sie zdminowac kobiecie

to nie jest partnerstwo, to nie jest zwiazek. poza tym kobieta nie nadaje sie do kierowania zwiazkiem. Nie jestem za rzadami autorytarnymi sprawowanymi przez jedną z płci w związku. Jednak śmieszy mnie czasami zachowanie niektórych debilek, które nie dość że wymagają aby faxet dobrze zarabiał, a one mają tą kasą zarządzać i mówić co i jak ma być... Pantoflarze - wstydźcie sie :-o

Gość
Tia, znam taką jedną szczęśliwą parę. Nawet na piwo nie pójdzie bez niej. Tylko, że jak organizowałem wyprawę do Grodna \"na baby i wódę\" to się pierwszy zgłosił...

Gość profesor doktor habilitowany
niestety ale trzeba byc niezlym frajerem aby dac sie zdominowac babie:-o mezczyzna jako silniejszy gatunek powinien dominowac, choc oczywiscie bez jakis chorych zapedow za chwile zobaczycie tu stado sfrustrowanych feministek ktore nas pojada ;-)

no to ja jestem pierwsza ze stada :P ale pojade po tych facetach ktorzy daja sie zdominowac ! powinno istniec partnerstwo w zwiazku a nie dominacja i to jest najlepsze rozwiazanie

Za wszelką cenę dominować chcą tylko naiwne kobiety:O Ale prawda jest taka, że jeżeli sie kogoś kocha, to chcąc czy nie chcąc w pewien sposób jesteśmy podporządkowani drugiej osobie. Tyle, że to nie dotyczy pieniędzy:) A nimi zawsze powinna rozporządzać osoba, do której należą.

Gość nie dominuje...
nie chciałabym miec faceta ciape,nad którym bym dominowała,taki "facet" to nie facet.to amiastka mężczyzny bez charakteru...

Gość a co jeśli nie umie
zarządzać tymi pieniędzmi albo robi to nieodpowiedzialnie? Desko?

Gość Hihotkaaaa
taka jest milosc:O jak kocha to daje sie zdomnowac i co wy mozecie na to poradzic:P

Gość jakiCHs do cholery a nie jakis
liczba mnoga, dopelniacz!

Jeżeli rządzi nieodpowiedzialnie SWOIMI pieniędzmi, to jego sprawa. Można komuś coś wytłumaczyć, zwrócić uwagę, ale to szczyt bezczelności rządzić się czyimiś pieniędzmi. Skoro ktoś na nie zapracował, to na pewno sam się martwi o to, co z nimi zrobić. Jeżeli to on chce je spożytkowac, to nikt mu prawa do tego nie odbierze, nawet gdyby kupił 600ton pisku i zrobił sobie wybrzeże bałtyckie w ogródku:O Jeżeli kobieta się martwi o płynność finansową, to powinna sama iść do pracy. I wtedy może z pieniędzmi robić, co tylko chce.