Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stud.ent

Po czym poznać, że KOBIETA ZDRADZI? Wasze doświadczenia?

Polecane posty

Gość stud.ent

Witam Panowie z babskiego forum. Pomyślałem, że wyniesiemy coś z tego forum i podzielmy się doświadczeniami. Pomińmy kwestie dlaczego stawiam kobiety w zlym swietle. Moze dlatego, ze jestem mezczyzna. Pozatym w dzisiejszym swiecie podejrzewam, ze to kobiety sa bardziej wyrachowane. Wracajac do tematu. Ja was ostrzegę moimi doświadczeniami. Dopiero co bylem z kobieta 4 lata. Fakt jest taki, ze zdradzila mnie 3 razy. Poniekad ciesze sie, powiewaz juz wiem na co patrzec jak poznaje kobiete, ale chce wiedziec wiecej (nie zmarnowac nastepnych lat). Moim zdaniem KOBIETA, KTORA NA 99% ZDRADZI: - Czesto jest cicha i nie da sie z nia pogadac na inny niz jakis banalny dla niej temat. - Czesto nie kleja sie jej historie, ktore opowiada. - Widac zaklopotanie i zbywanie jak sie spytac o cos z przeszlosci: jak to bylo? - Czesto ma wybuchy niby to wielkiej milosci (kocham cie itp.), a potem poprostu jest obojetna - podobaja sie jej amerykanskie filmy w stylu: szybko poznany przystojny facet i "wielka milosc", czyli pojscie do lozka... - szybko poszla do lozka (jako nowa partnerka) - Mimo, ze jest zapracowana, to ma wielu kolegow, bo przeciez ma do tego prawo... - Jest niesamowicie mila jak czegos chce - czesto mowi o kasie, przywiazuje do nich wage, ma wpojone, ze mezczyzna placi. - Ma przejawy agresji (nadmiar testeronu) - Musi byc zawsze najpiekniejsza i nie potrafi tego logicznie wytlumaczyc Dziekuje :). Ja mam 22 lata, jezeli teraz Panie mnie zaatakuja, to od razu odpowiadam, ze nie mam problemu z dziewczynami tylko tym razem chce zaczac juz bardziej powazny zwiazek. Wierze w to, ze ludzie moga byc normalni i nie zdradzac. Dlatego prosze powaznie potraktowac ten post. Czekam na opinie bardziej doswiadczonych Panow. To wyjdzie wszystkim na dobre - prosze zwrocic uwage ile jest samobojstw wsrod mezczyzn z powodu "milosci". Z gory dziekuje i pozdrawiam wszystkich.

Gość przekombinowałeś ..
to że panna Cię zdradziła nie oznacza że wszystkie panny które posiadają cechy w jakikolwiek sposób podobne do tejże jednej zrobią to samo. Rozumiem że pewnie Cię zraniła i w jakiś sposób starasz się temu zapobiec w przyszłości ale chyba nie do końca dobre rozwiązanie przyjąłeś.. pozdrawiam i życzę powodzenia

Po pierwsze czepia się pierdół i nagle jej coś zaczyna przeszkadzać. Po drugie stwierdzaze nie ma czasu bo ma inne obowiązki. Po trzecie chowa telefon i pilnuje swojej Wielkiej Prywatności:)

rany... po tym, co tutaj wypisujecie oznacza dla mnie tylko jedno, że niedługo zdradzę :D

Lara27 co inengo jak robila tak od poczatku. Ale jak raike rzeczy pojawiają się nagle - nie wiadomo skąd - to oznacza tylko jedno:)

Gość student.ka
A więc:) Nie do końca się z Tobą zgadzam, tzn nie neguję tego co Cię spotkało i "cech" Twojej byłej partnerki, ale to np. że "dziewczyna jest cicha i nie da się z nią pogadać na inny niż jakiś banalny dla niej temat" nie oznacza zdrady:) Może niektóre podpunkty są charakterystyczne dla zdradzających (zarówno kobiet jaki mężczyzn), ale też nie możesz wszystkich tak po prostu "zaszufladkować" do jednej kategorii. Pozdrawiam serdecznie Autora postu ;)