Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokokokoko4554

POMOZCIE!!

Polecane posty

Gość kokokokoko4554

ok 11.45 wzielam tabletke anty, a teraz chce mi sie wymiotowac:/ czy jesli to zrobie to zniweluje dzialanie tabletki???

Gość lulaa
tabletka wchłania się 4 godziny

Gość i pisze Ci to lekarz
wymioty zniwelują działanie tabletki

dlatego najlepiej zażywać je na noc, tuż przed snem żeby uniknąć takich właśnie niespodzianek jak wymioty czy sraczka :P :P :D

walnij herbatę miętową i połóż sie na plecach - może mdłości przejda :D :P

Gość ja nie biore ale
w nocy tez mozna sie obudzic, bo trapia nas "wymioty i sraczka" wiec nie badz taka "elokwentna" teoria...

ja nie biore ale ---> brałam tabsy 2 lata, zawsze przed snem i NIGDY nie obudziły mnie ani wymioty ani sraczka :P i z czysto naukowego podejścia wynika, ze te przypadłości mogą Cię dołapać w ciągu dnia, kiedy coś zjesz, za dużo zjesz, coś Ci \"siądzie na żołądku\" itd itp niz w nocy :P :P pozatym jak nie bierzesz to po chuj się wtrącasz ?:P :P :D :D :D czyżby kolejna moja fanka, która musi dupę wszędzie wcisnąć bo ją mój nick razi ? :P :D :D

Gość ja nie biore ale
moj nick nie dotyczy pigulek akurat, wiec ten wulgaryzm moglas sobie darowac, nawet jak wywnioskowalas ze to dotyczy tematu. a co do ciebie i twojego nicku to za duzo sobie wyborazasz myslac, ze masz fanow ktorych on razi albo moze i ty. to kafeteria wiec wyluzuj.

ja nie myślę, że mam fanów :P ja to WIEM :D :D i Ty jestes kolejnym przykładem - zamiast wypowiedziec sie na temat wyjeżdżasz mi z jakąś elokwencją i podważasz to co napisałam :P :P :P :P takżeeeeee tegooooooooooo :classic_cool: