Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość herbatnikkkkk

METODA ------ co sadziecie????

Polecane posty

Gość herbatnikkkkk

moja starsza siostra cioteczna powiedziala mi o naturalnej metodzie antykoncepcji. chodzi o to, zeby zaraz po stosunku zrobic siku, by sperma wyplynela i nie klasc sie, tylko siedziec, aby plemniki nie mogly powerdowac w gore. nie wiem... myslalam o tym i to jest sensowne. ale czy na pewno skuteczne? co myslicie. siostra cioteczna jest starsza ode mnie i nie miala zadnej wpadki. mam 18 lat. nie chce brac pigulek, a moj chlopak nie moze uzywac prezerwatyw.

dlaczego nie może używać prezerwatyw, ten Twój chłopak ? a pigułki też są dla ludzi.

Gość prowo k acja

Gość herbatnikkkkk
nie moze uzywac prezerwatyw, bo ma uczulenie na lateks. a ja nie chce stosowac pigulek, bo lekarze wypisuje je na oko. i zgadywanka-albo te, a moze te, a jak nie to tamte. na badanie poziomu hormonow mnie nie stac. a zle dobranych tabletek nie chce brac. nie musiscie mnie obrazac.nie chodzilo mi o wysikanie spermy, ale ona mowi ze jak robisz siku, to miesnie pochwy sie rozluznia i sperma wyplynie

Gość o_rany
pragne przypomniec, ze do zaplonienia wystarczy jeden plemnik ;)

Gość a ja nadmienic
ze przed stosunkiem nalezaloby zapoznac sie z ksiazka do biologii i tematem o plemnikach i zaplodnieniu :O