Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chce byc szczupla

Jakie wymiary?

Polecane posty

Gość Chce byc szczupla

jakie powinna miec wymiary dziewczyna przy wzroscie 170 zeby nie byla szczupla.Tylko szczupla a nie chuda a tym bardziej nie przy kosci :/

Gość Kruszeneczkaaa
95/65/95 jak dla mnie jest ok

Gość J.Lo74
Jak ja podałam swoje wymiary na tym forum to okrzyknięto mnie GRUBĄ! A taką osobą nie jestem należe do osób szczupłych! Więc się nie radz na tym forum bo i ciebie objadą! pozdrawiam!

Gość Kruszeneczkaaa
J.Lo74 a jakie masz wymiary? ja napewno Cie nie nazwe gruba

Gość J.Lo74
178cm 69kg 99/77/99 osobiscie opinie internautek na temat osób których nigdy nie widziały nie wiele mnie interesują bo co taka Helenka z Gorzowa może o mnie powiedziec nie widzac mnie ! no chyba że jest osobą z branży to wtedy ma pojęcie o cm i jak sie one mogą rozłożyć na wzrost itp. pozdrawiam.

Gość Chce byc szczupla
J.Lo74 ja mialam kiedys takie wymiary: 95/76/100 a teraz mam 93/70/95.5 , mnie tez od grubasow wyzywano kiedys na forum ale ja wcale gruba nie bylam ot troszke przy kosci ale teraz chyba wkoncu jestem szczupla

Gość J.Lo74
tylko ze ja mam prawie 10 cm więcej od ciebie a to dużo daje by wyglądać szczuplej przy tych samych wymiarach!

Gość J.Lo74
myśle ze masz OK figure! Ja mam do czynienia z anorektyczkami gdyż pracuje w jednej z klinik i jak widze dziewczyny przerażliwie chude z własnego wyboru!Dążące ślepo do magicznej wagi która ciągle się oddala w dół to drażnią mnie takie uwagi ,ze jestem za gruba!!! i nie będe się rozpisywać bo i po co?!