Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Revania

zazdroszcze wszystkim ludziom z pasja!!!

Polecane posty

Gość Revania

tym co tancza, wspinaja sie, nurkuja, maja jakas pasje i sie w niej spelniaja maja cos co kochaja i sie temu oddaja od dziecka ja przejebalam sobie zycie, jest nudne i monotonne praca, studia itd moglabym umrzec i chyba bym tego nie zauwazyla czeka mnie dalsza czesc nudnego zycia jakas praca za biurkiem i jebana monotonia co ja bym dala zeby cofnac czas i ulozyc sobie zycie inaczej

To morze zamiast marudzić moja droga to poszukasz sobie jakiegoś pasjonującego hobby :) Zapisz się na jakieś zajęcia albo znajdź jakiś sport ...dawka adrenaliny ...:)

Gość Pasjonat
ja mam pasję pierdzenie w autobusie, szczególnie jak zobaczę jakiegoś żyda to głośniej i mocniej śmierdząco pierdze

Gość malenka megi z krainy slonca
jeszcze wszystko przed Toba,za pozno bedzie dopiero jak juz bedziesz lezec w trumnie:)

Gość Revania
nie mam kasy na hobby wszystko kosztuje interesuje mnie taniec i nurkowanie to drugie to droga impreza wiec jak narazie moge zapomniec a co do tanca to moja rodzina uwaza ze nie mam kordynacji ruchowej i maja racje nie potrafilabym zadnego ukladu choreagr powtorzyc sama tancze nawet niezle, mam wyobraznie itd, ale w grupie nie naucze sie niczego to nie to, ze sie usprawiedliwiam pasje rozwija sie od dziecka, zwlaszcza taniec a ja mam ponad 20 lat

Gość Alber Speer
ja uważam że ludzie z pasją to niepraktyczni idioci moją pasją jest tylko sex

nie przesadzaj,mloda jestes i jeszcze wszystko mozesz zaczac,a to ze rodzina wmawia Ci,ze nie dasz rady,to ich glupie gadanie,ja bym zrobila im na zlosc,odlozyla troche kasy i zapisala sie na kurs tanca,w moim miescie znam ludzi co kolo 40 zaczeli chodzic na taki kurs albo na jezyki ,wiec wiek nie gra tu roli,zycie masz jedno,rob to co lubisz,bo czekajac biernie na cud dopiero mozesz kiedys zalowac ze mialas okazje a nic nie zrobilas ze swoim zyciem i to dopiero bedzie "bolec"

Gość Absoluttttt
ja mam pasję pierdzenie w autobusie, szczególnie jak zobaczę jakiegoś żyda to głośniej i mocniej śmierdząco pierdze

Gość Revania
megi masz racje zapisze sie na kurs tanca jak bede mogla ale kurde jestem taka nudnaaa znaczy nie jestem nudna osoba, mam osobowosc ale moje zycie do dupy czasami wolalabym byc jakas dresiara spod budki z piwem i nie zdawac sobie z tego sprawy prosci ludzie moze wydaja sie zalosni ale zadowalaja sie glupotami i nie cierpia pod tym wzgledem ze ich zycie jest beznadziejne

A) Pasja a talent to różnica a ty chyba mówisz o tym drugim...pasji nie trzeba rozwijać od dziecka...ja lubię tańczyć ale tańczę po prostu dla siebie a nie dla kogoś ...pasjonuje się od 2 lat archeologią itp. a niedługo mam zamiar zacząć trenować parkour ...impreza nie droga bo muszę mieć tylko dobre buty :)

wiesz powiem Ci tak..tez w moim zyciu nie ma zadnych rewelacji,monotonia i tyle,ale mam pasje..turystyka gorska i rowerowa,dzieki niej nie dosc ze poprawilam sobie figure,to poznalam wiele fajnych ludzi,zobaczylam wiele miejsc..po prostu ta pasja jest odskocznia od codziennosci,"laduje"akumulatory i zycie widzi sie w innych barwach..trzeba miec jakas pasje,by nie zwariowac:(

Gość Revania
masz racje troche to zle ujelam poprostu chcialabym cos umiec naprawde robic dobrze ci ludzie co maja talent ale tez i pracuja na cos od dziecka potem maja mozliwosc zyc z tego prpfesjonalnie ja owszem moge isc sobie na kurs tanca nawet w ieku 50 lat, ale tanczyc zawodowo nigdy nie bede bede miec nudna prace, a kiedys chcialam byc rezyserem nawet nie to ze jaichs mega produkcji filmowych ale nawet serialowym czy teledyskow a tu dupa czeka mnie nudna praca, no chyba ze cud mnie spotka a praca to wazna rzecz, to polowa zycia i nie mowcie mi ze przesadzam itd znam siebie, swoje mozliwosci i swoje perspektywy przegralam zycie ot co:-(

nie musisz mieć nudnej pracy...to że nie będziesz tańczyć w teledyskach nie znaczy że musisz mieć koniecznie nudną prace...możesz być kierownikiem fajnej firmy jeździć po świecie...możesz tworzyć reklamy poznawać ludzi ...każda praca może być ciekawa...zależy od tego co lubisz,jakie masz podejście i czego wymagasz...jeśli wymagasz tego abyś w pracy poznawała sławy kupowała drogie ciuchy i jeździła po świecie...to możesz się przeliczyć...to też może się znudzić jeśli będzie tego za dużo...

Przepraszam .. jestem jak to się mówi po paru głębszych.. Więc ... co do pasji, którą jest spożywanie piwa się nie wypowiem. :p

Gość Evil Thunderstruck
Moja pasja to Rock N roll (HARD ROCK) motory i laski!!!

Gość mam podobnie jak autorka
topiku tylko ze mam juz 30che wiec jestem sporo starsza. zycie przecieka mi przez palce . nie mam zadnych talentow totalne beztalencie ze mnie- brak zdolnosci plastycznych, muzycznych, do tanca mam dwie lewe nogi,brrak koordynacji ruchowej ktory wynika z tego ze jestem obureczna tzn nniektore rzeczy robie tylko prawa reka a niektore tylko lewa, slon mi na ucho nadepnał, jezyki obce tez mi ciezko wchodza. czasami to az mi sie chce plakac jak slysze ze ktos jest dobry w kilku tych rzeczach np ladnie tanczy i zna biegle 2 jezyki obce :-(

a na dodatek mieszkam w takiej malej miescinie w ktorej nic sie nie dzieje nawet kina nie ma

Gość Revania
wlasnie dokladnie tez nie mam zdolnosci ani muzycznych ani plastycznych jestem chodzaca przecietnoscia a inni maja po pare talentow plus jeszcze urode i kase na to zeby sie rozwijac ja nie mam nic makabra mam nadzieje ze jak skoncze studia to znajde jakas znosna prace i czym kolwiek sie zajme bo inaczej ten marazm mnie dobije

Bez kasy lub z malym nakladem. 1. Bieganie (wystarczy dres z lumpeksu i adidasy z biedronki) 2. Cwiczenia np. Pilates lub Yoga (plyta dvd kosztuje od 20 zl) 3. Czytanie ksiazek zwiazanych z jakism zagadnieniem ( ja zaczytuje sie ostatnio o czekoladzie, moze byc np. niewolnictwo ) 4. Pies (tresura, taniec z psem, spacery i poznawanie swiata przez to) 5. Rower ( mozna odlozyc i kupic uzywany) 6. spiewanie ( ja tez mam kiepski glos, ale w niczym mi to nie wadzi) 7. Pisanie pamietnikow, lub pierwsze proby literackie do szuflady 8. Karty i pasjanse 9. Lamigowki, testy, krzyzowki, scrabble, sudoku i masa innych rzeczy za grosze 10. pisanie na kafe :-P Dla chcacego nic trudnego!!!!!!!:-)

Gość Revania
ech takie rzeczy to ja robie moze poza bieganiem to nie sa pasje to sa zwykle drobne przyjemnostki dla zabicia czasu

Gość revania szczerze powiem
p... jak połamana. koniec audiencji. idę się oddać... pasjom :classic_cool:

dokladnie krzyzowek to ja sie tyle w zyciu narozwiazywalam ze szok teraz juz nawet nie chce mi sie, pilatesa tez cwiczylam kiedys regularnie a teraz troszke sie lenie. wiesz spiewam sobie jak jestem sama w domu ale raczej chodzi mi o takie spiewanie np gdzies w chorze - mam znajoma ktora wlasnie tak sie realizuje. no ale jak sie jest takim beztalenciem jak ja to trudno . ja nawet przecietna nie jestem tylko ponizej przecietnej. wogole tanczyc nie umiem unikam wszelkich imprez bo a nuz ktos do tanca poprosi i bedzie wstyd jak podepcze po palcach

A co ty myślisz że pasjom może być tylko śpiewanie tańczenie albo rysowanie ;D Ja ci pisałam to o czym piszesz nie jest pasjom tylko talentem...pasje można mieć każdy pasje można mieć całe życie albo od jakiegoś czasu...pasjom jest wszystko czym się fascynujesz i co sprawia ci dużo radości ...:)moja pasją jest namiętne oglądanie i wchłanianie materiałów archeologicznych na Discovery :) pasjom może być np. namiętne oglądanie nowości filmowych :) zapoznawanie sie z kryteriami krytyki filmowej itd. ...musisz się czymś po prostu zainteresować ...może twoje przyszłe zainteresowanie na ciebie gdzieś tam czeka :)

no tak wiem ze pasja a talent to 2 rozne sprawy. ale i tak sadze ze ludziom z jakims talentem jest latwiej. ja talentow nie posiadam zadnych a jesli chodzi o pasje to jakos nie moge znalesc nic ciekawego dla siebie taka jest smutna prawda

e tam...ja ładnie śpiewam tańczę nieźle rysuje i pisze wiersze itd. ...ale co z tego...moje życie na pewno nie jest ciekawsze niż twoje...Mam swoje zainteresowania ale nie mam ich od tak...musiałam sobie je wyszukać..gdybym pewnego pięknego dnia nie wpadła na Discovery to nie wiedziałabym ze interesuje mnie archeologia...po prostu trzeba poszukać :D

no nie wiem wydaje mi sie ze zycie ludzi z jakims talentem jest ciut moze nie latwiejsze ale na pewno przyjemniejesze

Gość uppppppppppppppppppppp

Gość desdeeemonaa
mozna sie uczyc programow komputerowych,nie ?

Gość pasjonatka22
wiesz ja tez dlugo zylam bez pasji, nudzilam sie w zyciu, ciagle tylko praca, dom, praca, od czasu do czasu imprezy ze znajomymi ale znalazłam to czego szukałam, upłyneło 22 lata ale mam czego chciałam, zajmuje sie fotografią, ktora sprawia mi tyle przyjemnosci co nic innego na swiecie, taniec tez mnie interesuje ale narazie nie mam odgawi sie zapisac do szkoly, wszystko przede mną :)