Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewusa

Panowie, czy lubicie kiedy kobieta pierwsza zaprasza was na randkę?

Polecane posty

Gość taki se gość
obojętne mi to pewnie nawet bym sie nie zorientował że to randka :D chyba że by wyraźnie jakoś dała znać ;)

Gość taki se gość
każde zainteresowanie jest miłe ;) byle to nie skarbówka :D

Gość lubią lubią
lubią, lubią ale jeżeli po cichu myślisz o dalszym ciągu znajomości to nie polecam...

Gość ja mialam ochote ostatanio
zaprosic pewnego chlopaka na jakies spotkanie czy wziac od niego nr telefonu bo wydawal mi sie taki sympatyczny..no ale nie odwazylabym sie-siedzial ze znajomymi i w ogole nie byl zaiteresowany, nie widzialam, zeby zerkal kaem oka wiec sobie darowalam;)

Gość dejnaaaaaa
No właśnie jak to jest z tymi PANAMI??? Sama jestem ciekawa, czy zapraszając kobietę, która Wam się podoba, pierwszy raz do kawiarni albo gdzieś indziej - uważacie, że o randka??? A jeśli tak, to czego oczekujecie po pierwszej randce?

Gość lubią lubią
kobiety zadanie powinno się kończyć na zwróceniu na siebie jego uwagi - możliwości są różne w zależności od okoliczności :) ale zaproszenie to już ich podwórko - w przeciwnym wypadku takie zaproszenie ich kończy się przerostem ich ego i wydaje im się że panny na nich lecą jakby byli niewiadomo kim.. zaczyna im się wydawać że tak powinno być, a jak słyszą sprzeciw to bełkoczą o równouprawnieniu...

Gość ja zaprosiłam pierwsza tylko
raz, ale jakie rezultaty... :) Wyciągnęłam od niego numer gg, telefonu, zaproponowałam pierwsze spotkanie. A potem to już była jego inicjatywa, przynajmniej niech mu się tak wydaje :D

Gość vale tudo
a frustratki bez odwagii całe życie będą bronić starego systemu :)...teraz zaprasza ten komu bardziej zależy :)

Gość zaprosił by mnie ale by to
dłużej trwało więc go ubiegłam.

Gość Ewusa
---> lubią lubią - też racja :D Mogą tak się przyzwyczaić do tego, że my ich pierwsze zapraszamy, że następnym razem w ogóle do nas nie podejdą, czekając na nasz krok. Z drugiej strony - jeśli czegoś pierwsze nie zrobimy, możemy czekać w nieskończoność. Gdzieś czytałam, że jeśli chce się umówić z mężczyzną powinno być to załatwione w sposób konkretny - bez żadnych "gierek" bo inaczej mężczyzna nigdy się nie połapie, że chcemy, żeby nas zaprosił na randkę :)

Gość lubią lubią
haha :) właśnie o to chodzi że wam nie można pokazać że nam bardziej zależy bo macie momentalną "olewkę" i lepiej zaczekać aż to wam będzie bardziej zależało, kwestia cierpliwości :) bynajmniej nie nazwałabym tego frustracją :]

Ewusa, dokładnie, im trzeba "kawe na ławe" wystawić. Ja już nie będę więcej zapraszać pierwsza na randkę, przynajmniej mam taką nadzieję.

nie żałuję, reszta "zalotów" przebiegła normalnie, potem on się bardziej starał. I uważam, że nie ma na co czekać, trzeba działać dziewczynki.

Gość lubią lubią
do Ew. -> połapią się jak sami tego będą chcieli - może ja jestem za bardzo konserwatywna ale przećwiczyłam tą kwestię i to niestety tak działa... a szkoda w zasadzie, bo gdyby wszystko mogło się odbyć bez długotrwałych podchodów byłoby szybciej miło... no ale co ja poradzę że oni miewają (przynajmniej w większości przypadków) ten drobny defekt...

Gość vale tudo
a w jakich księgach zapisane jest , że to facet ma zawsze się bardziej starać ? Mówicie, że facetom by się w głowach poprzewracało ? chyba wiecie to po własnym przykładzie!!! Jedyne co teraz potraficie to się wypindrzyć , usadowić dupe i czekać.... Jak facet jest za dobry to płaczecie tutaj że jest nudno...wy same nie wiecie czego chcecie taka jest prawda

Gość Wielkii Brat
a dlaczego nie ? Jak wam jest miło to i nam...tylko wy tego robić nie chcecie...

a jak myslice czemu was nie zapraszami??? bo zawsze źle jest spostrzegana kobieta jesli robi pierwszy krok

Gość lubią lubią
dodo. dzięki za wsparcie :)

Gość vale tudo
wróć ! wy same siebie obgadujecie...każdy facet się ucieszy i podziwia, ale wy plujecie jadem, że jakaś miała odwage i zrobiła pierwszy krok...

Gość Wielkii Brat
Źle widziane ??? chyba u innych kobiet.....

Gość vale tudo
lubią lubią moge sie zalozyc ze w zyciu mialas wiele razy tak ze jakis facet strasznie ci sie podobal chcialabys go poznac itd...ale zabraklo ci odwagi... kto wie moze ominela cie milosc zycia...

Gość lubią lubią
vale. a zaprosiła Cię gdzieś kiedyś dziewczyna?

no nie wiem czesto to faceci obgaduja takie dzieczyny, wysmiewaja sie i tp., sa poprostu nie dyskretni

Gość Ewusa
ostatnio ktoś z mojego kręgu rodzinnego, ze starszego pokolenia zauważył, że kiedyś to tylko dobrze wyglądało jak to facet robił pierwszy krok a teraz " co to się porobiło, dziewczyny uganiają się za chłopakami, nie mają wstydu " :D

Gość lubią lubią
vale. miałam tak 2 razy w życiu. za pierwszym razem niestety nie zabrakło mi odwagi i skończyło się fatalnie.. drugi raz jest właśnie teraz i mam nadzieję że nie przyjdzie mi do głowy znowu popełnić ten sam błąd.. wolę poczekać..

Gość vale tudo
tak ... na piwo, spacer, do kina....chociaz nic z tego nie bylo to milo spedzilem czas i w żaden sposob nie dalem jej odczuc ze sie osmieszyla czy cos w tym stylu....ale ona nie ma w swoim kobiecym słowniku wyrazu " nie wypada"