Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość **Elliza**

Nienawidze swojego ciala!

Polecane posty

Gość **Elliza**

Nie naleze do osob brzydkich i zaniedbanych. Jestem uwazana za ztrakcyjna kobiete ale tylko ja wiem jak wygladam gdy zrzuce ciuszki. Paskudny cellulit, rozstepy.. Nienawidze swojego ciala! I nie jest tak,ze nic z tym nie robie. Staram sie dbac o nie, masuje, wklepuje kremy ujedrniajace i nic! Zalamalam sie!:(

Gość olej to
olej to

Gość **Elliza**
Nie moge! Jak pomysle,ze teraz wygladam STRASZNIE to co bedzie za kilka lat? Myslalam nawet o operacji plastycznej. Ktoras poddala sie takiej operacji?

Gość boze
mozg se zoperuj glupia gowniaro..ludzie na swiecie z glodu zdychaja, a ty myslisz tylko o wlasnej dupie...

Gość **Elliza**
Skad mozesz wiedziec ile mam lat,ze nazywasz mnie gowniara? Wiem,ze ludzie maja wieksze problemy ale to moj prawdziwy kompelks. Wejdz na inne forum bo na tym wypowiadamy sie wlasnie w temacie zdrowia i urody! :-P

Gość boze
bo hasla "nienawidze swojego ciala" moze rzucac tylko rozhisteryzowana gowniara, sa wieksze problemy niz rozstepy na dupie.. a poza tym to jest forum, kazdy moze sie wypowiadac...

Gość J.Lo74
zapraszam na oddział potencjalną pacjetkę! szukasz dziory w calym ludzie maja gorsze problemy a ty ich szukasz na siłe

do autorki topicu nie słuchaj ich ile ludzi tyle problemow. jak tak mówią to tylko pokazują że są egoistami. twoim problemem jest niedoskonałość skóry i jest OK:P troszeczke więcej dystansu złap i odsuńsię o krok od lustra. :PP pracuj nadal nad sylwetką ale więcej optymizmu słonko:D