Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martusienka111

błagam pomóżcie!!!!!!!!

Polecane posty

Gość martusienka111

Mam takie pytanie, otóż mam straszne bóle jajników i muszę się wybrać do ginekologa. Chciałabym żeby mój chłopak poszedł tam ze mną, aby wspierał mnie w razie niepomyślnej diagnozy. Tylko jest taki problem że pracuje w Niemczech i akurat jak będzie miał urlop i to w dodatku tylko tydzień to ja będę pod koniec miesiączki i chciałabym się dowiedzieć czy w tym czasie mogę wybrać się do ginekoloha czy też nie. Słyszałam że najlepiej pomiędzy jednym a drugim cyklem, tylko że mojego chłopak wtedy nie może przyjechać a sama boję się udać na wizytę.I dodam że jestem z Opola i zależy mi na bardzo dobrym ginekologu, znacie może takiego? I chyba najlepiej taki, który przyjmuje prywatnie i w dodatku pracuje na oddziale. Bardzo zależy mi dziewczyny na waszej pomocy, to dla mnie ważne! Z góry dziękuję i życzę miłej niedzieli!!!

Gość myślę że samo badanie
ginekologiczne nie jest super przyjemnością dla gina, a co dopiero jak będziesz krwawic... ja wiem jedno, do ginekologa chodzi sie po okresie, a nie w trakcie... wex ze sobą przyjaciółkę...mój facet tez przez dwa lata mieszkał gdzie indziej, i sama atakie sprawy załatwiałam, tym bardziej, ze miałam powody do zamrtwienia... ból jajnika, może świadczyc oz wykłym procesie zapalnym, a Ty czego się od razu spodziewasz?? dziewczyno troche więcej optymizmu!!! j a co chwile mam cos z jajnikami, jestem pod stala opieka ginekologa od siedmiu lat...co chwile sa jakies sensacje, ale nie panikuję, Ty tez tego nie rób, obecność czy nieobecność Twojego chłopaka niczego nie zmieni, a jeśli sama sie boisz idź z przyjaciółką, lub mamą... powodzenia i naprawde nie martw sie na zapas!!!

Gość czemu musi pracowac na oddzial
e????