Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tropikalna pomarańcza

Studia medyczne są dla idiotów

Polecane posty

Gość masz rację *

Gość fraaaa
Uważaj, bo potem twoje życie będzie w rękach takiego "idioty".

Gość Ronimoza
chamstwo!

mylisz sie studenci maja bardzo duzo zajec praktycznych cwiczen i wierz mi nikt nie dopusci takiego wykutego bufona ktory zna sama teorie do leczenia ludzi pozatym aby pracowac w swoim zawodzie studenci po ukonczeniu 5 letnich studiow musza odbyc rocznz staz a potem jeszcze kilkuletnia specjalizacje takze nie ma lekko

co nie zmienia faktu że studia polegają tylko na wkuwaniu książek na pamięć a im grubsza książka tym lepiej a co z logicznym myśleniem??? to twoja wypowiedz wszystkie umiejetnosci zdobywaja na cwiczeniach i praktykach a to ze potrafi duzo wkuc to nie swiadczy o ich idiotyzmie tylko o inteligencji oni predzej czy pozniej zaczynaja zdobyta wiedze wcielac w czyn medycyna jest jedynym kierunkiem ktory uwazam ze zwykla osoba nie moze na niego isc bo to nie jest dla przecietniakow tylko dla osob ktore maja iloraz inteligencji powyzej 120 takze jezeli ktos negatywnie sie o nich wypowiada swiadczy to o jego zazdrosci

Gość xxxmalpaxxx
kazdy ma prawo do wlasnego zdania ja mam swoje ty swoje ja powiem tylko ze kiedys znalazlam w necie strone z testem na zaliczenie dla studentow 2 roku medycyny i ten test nie był wcale taki trudny ale fakt jest faktem studenci medycyny musza duzo sie uczyc bo to od nich bedzie zalezalo nasze zdrowie i zycie a pozatym nie mozna szufladkowac wszystkich studentow med. niektorzy naprawde maja do tego powolanie

kazdy ma prawo do wlasnego zdania ja mam swoje ty swoje ja powiem tylko ze kiedys znalazlam w necie strone z testem na zaliczenie dla studentow 2 roku medycyny i ten test nie był wcale taki trudny ale fakt jest faktem studenci medycyny musza duzo sie uczyc bo to od nich bedzie zalezalo nasze zdrowie i zycie a pozatym nie mozna szufladkowac wszystkich studentow med. niektorzy naprawde maja do tego powolanie to moj post ale pod innym nickiem była

tropikalna pomarańcza czuje że sie nie dostałaś i zazdrościsz. Wiesz to normalne bo może nie jesteś tak inteligentna jak oni

a poza tym wkuwanie na pamięć nie da Ci kiedy jedziesz na wypadek i zastajesz tam ludzi z mózgami na asfalcie oderwaną ręka ! Jesteś totalnym bez mózgowcem pisząc takie rzeczy !

Gość z doswiadczenia mojego
dziadka, ktory byl nauczycielem w LO wynika, ze na medycyne szli najslabsi uczniowie...jego uczennica 5 razy zdawala, za 6 jej sie udalo i teraz leczy ludzi...ale wiadomo ze to roznie bywa...czesc lekarzy po prostu potrafi wykonczyc czlowieka...gdyby moja mama nie przeniosla sie do specjalistycznego szpitala to by pewnie juz sie przekrecila:( taka jest wiedza lekarzy w moim miescie...

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3613694 11:49 tropikalna pomarańcza możma poawiedziać że cały dzień spędzam na zakuwaniu mam jeszcze przecież zajęcia ćwiczenia seminaria itd Chyba też zakuwasz na pamięć -_- ale ty jesteś pusta :/ żal mi ciebie dziewczyno Co ty studiujesz ???

nie sadze tyralem na targach poznanskich z chlopakami z mrdyka i nie sprawiali wrazenia idiotow, raczej moim zdaniem desperatow, bo kroic ludzka watroboe na plasterki by robic preparaty to w moim tepim politechnicznym lbie bylo niedopojecia

każdy kto jeździ w karetce ukończył medycyne. Jeden idzie na ratownictwo i jest wyszkolony do tego żeby ratować bo musi zakuwać żeby znać wszystko. A jak ktoś jest lekarzem wiadomo jest bardziej rozwiniętym głąbem ale też musi umieć coś. I nie są to studia dla idiotów

no to tropikalna pomarańcza na czym jesteś? na KOSMETOLOGI ? i jesteś pustą blondynką

są, ja taka jestem :P ale niestety trafiam na takich, którzy nie mają zasad i zależy im tylko na jednym.. otulona_snem dziękuję:)

chyba nie dla takich idiotów ;) studia trwają 5-6 lat więc jak dla mnie wadą tych studiow jest jedynie to, że nie można się usamodzielnić w wieku 25 lat (myślę o zarobkach, których nie się jeszcze w tym wieku nie ma, a podjęcie dodatkowej pracy jest raczej niemożliwe - wiem coś o tym, bo zwyczajnie doskwiera brak czasu) więc idiotyczne jest to, że mając 25 lat na karku ciągnie się jeszcze od rodziców :]

chodzilem w Poznaniu do klubu Nurt na Winogradach i jak sie poderwalo dziewczyne z medyka to bylem pelen podziwu bo u nas na pp studia medyczne i seminarium duchowne uchodzily za super trudne

Gość achaaaa
dostał się zapewne za którymś razem z kolei a teraz upier..liła parę egzaminów i jest sflustrowana i rozgoryczona. Latek przybywa i perspektywy marne:) Trzeba było iść na socjologie lub psychologie to takie modne:) noi mało zakuwania:)

Gość amelia855
No, ciekawe, na medycynie wystarczy zakuwanie? Studiuję już 4 lata i jeszcze nie zdarzylo mi się wkuwać ksiażki na pamieć. Chyba idiotą jest tylko ten, ktory tak sądzi. Albo zazdrosnym studentem marketingu z prywatnej szkole, ktory o medycynie może sobie najwyżej POMARZYć. PS. Ciekawe, co on na tym marketingu robi. Zjada ksiażki, a może jednak tez je czyta?