Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dylemat

help! sklep.era.pl kupował ktoś kiedyś?????

Polecane posty

Gość mam dylemat

Witam! Kupował może ktos kiedyś telefon na abonament z www.sklep.era.pl? Jak to wszystko tam wyglada? Pozdrawiam! :D

Gość mam dylemat
dzieki :D o kurierze to slyszalam ale chodzi mi o to czy mnie nie hmmm wysiudaja;P heh czy nie bedzie jakichs dziwnych kruczkow przy zakupach przez neta i czy napewno dostane ten telefon ktory chce;/ a kiedy sie placi? Przelewem czy kurierowi???

telefon mozesz oddac w ciagu 10 dnii.Jedyna niedogodność to firma kurierska Mastrelink ost mialam maly problem z nimi i paczka musiala byc ponownie wyslana. jeszcze jedno nie kupuj noki 6131 bo ja kupilam w erze a to straszna tandeta

Gość mam dylemat
dzieki!! Myslalam o nokii 6300 a chcialam na era.pl bo jeszcze dodaja chyba 2000 smsow przy zakupach przez internet ;)

dostaje sie jakie minuty darmowe poza abonamentem ale to sa tylko na ere i stacjonarne ja dostalam 3000min.Abonament mam 130 min.

Gość mam dylemat
a co myslicie o tym telefonie??? A i jeszcze jedno. Podpisuje umowe i zabiera ja kurier? A potrzebne mi sa jeszcze jakies dokumenty??

Gość mam dylemat
Dwa razy więcej minut 40 Abonament miesięczny 40zł Umowa na 24 miesiące Pakiet 80 minut do wszystkich sieci wymienialnych na 320 SMS-ów Dodatkowy pakiet 80 minut do sieci Era i na telefony stacjonarne wymienialnych na 320 SMS-ów przyznawany przez 24 cykle rozliczeniowe Tylko w e-shopie: 1000 SMS wymienialnych na 500 MMS do wszystkich sieci Przez 1 miesiąc darmowy abonament na usługe Granie na Czekanie ja wybralam taka opcje:D

nie wiem czy to granie na czekanie jest fajne zalezy co robisz ale do mnie nie raz dzwonia tacy powazni ludzie ze u mnie by sie to nie sprawdzilo. musisz tez pomyslec do jakich siedzi bedziesz dzwonic.Trudno mi powiedziec co wybrac

Gość mam dylemat
a to 40 zl to brutto czy netto??? i wie ktos czy beda mi potrzebne jakies dokumenty do podpisanai umowy? no oprocz dowodu af kors;D

Gość mam dylemat
akurat granie na czekanie nie bardzo mnie podnieca;) hehe poprostu dodaja to gratis;D w tym wypadku akurat nie mialam wyboru:D chyba sie kusze jednak na ta opcje;) dzieki za odpowiedzi!! no ale moze ktos jeszcze ma jakies doswiadczenia?

Gość mam dylemat
a co do sieci to akurat fajnie bo moja przyjaciolka jest w erze wiec nie bedzie problemu z wygadaniem tego;D wczesniej mialam plusa na karte i to strata kasy byla;/ donna leng a mozesz mi powiedziec jeszcze czy te darmowe minuty przechodza na nastepny okres rozliczeniowy???

Gość mam dylemat
donna leng dzieki! :*

Gość mam dylemat
Niewykorzystane minuty w danym cyklu rozliczeniowym ( w tym, w którym zostały przyznane) przepadają. TEN dodatkowy pakiet na ere i stacjonarne przepada;/;/ cholera;/

Gość mam dylemat
Kupilam:D zobaczymy;P