Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roladkaa

mówi,że jakby wiedział, że go kocham to by mnie nie skrzywdził

Polecane posty

Gość roladkaa

Ktoś kogo bardzo kochałam przez wiele lat i uważałam go za swojego przyjaciela, wykorzystał mnie pod niobecność swojej narzeczonej, okłamał, że z nią zerwał, że mu na mnie zależy, tylko po to żeby mnie uwieść, stwierdził, ze chciał z ciekawości zobaczyć jak jest ze mną bo nie będzie nigdy ze mną ponieważ kocha narzeczoną. Kiedy powiedziałam mu że go kocham, stwierdził, że jakby to wiedział to by mnie tak nie potraktował... Co o tym myślicie???

Gość roladkaa
lubił sie przebierać w damskie ciusz ki i parodiować Ghandiego.

Gość eros29
1: Chcieliście tego oboje a nie, że on cię wykorzystał. Nie obarczaj jego tylko winą. 2: Poszłaś z nim do łóżka wiedząc, że ma narzeczoną i cię to nie powstrzymało przed tym. 3: Czego się spodziewałaś, że powie, że cię także kocha ?

Że należy do tego dziwnego gatunku, o którym nie mozna powiedzieć mężczyzna. Takimi głowy zawracać sobie nie wolno. Proponuję zmienić tok myślenia na następujący: Przeleciałam kolesia, było fajnie, zaliczyłam kolejnego, ale nie jest wart mojego uczucia. Podejdź do tego po \"męsku\"

eros29 -->> powiedział, ze z nią zerwał, ze jest wolny, ze zalezy mu na mnie!!! cos zle doczytałes!!

Gość eros29
Jak chodziło o seks, to się nie dziwię, że skłamał w dodatku byłaś przecież chętna. :)

Gość echhhhhe
on nie jest przyjacielem, przyjaciele sie tak nie zachowuja. a teraaz tak mowi bo ma wyrzuty sumienia. kopnij go w dupe

Gość zal mi narzeczonej
moze ja uswiadom?!

Gość echhhhhe
dokladnie, nie ze z zemsty, ale uswiadom ja z jakim typkiem ma do czynienia. choc pewnie i tak CI nie uwierzy

eros29 --->> a własnie ze nie byłam chętna!! ale tak długo się ze mną spotykał, tak mnie kłamał zeby tylko doszło do tego:(

Gość echhhhhe
a czmeu ta narzeczona jest winna? niech wie?

kilka lat temu jak go spotkalam dał mi swój nowy nr, i kiedys napisałam mu smsa treści: co u Ciebie? ona mi odpisała zebym odpier.. sie od jej faceta, ze mi przyjeb... itp więc sądze ze ma nierówno pod sufitem i nie zamierzam jej nic mówic, i tak by pewnie wyszło ze to moja wina:(

Gość zal mi narzeczonej
a... no to chyba się dobrze dobrali ;) olej chujka

Gość walic ich

Gość eros29
No więc po co utrzymywałaś z nim kontakt ? Miał inną i trzeba było dać sobie z nim spokój.

ale jak trudno jak sie kogos przez tyle lat kochalo i uwazało za super gościa:/

eros29 -->> no własnie nie utrzymywałam!! teraz sam przyszedł i powiedział ze jest sam itp itd:(

Gość eros29
Posłuchaj, powinnaś się mimo to odciąć wtedy od niego i być taka łatwowierna ! Po co w to brnęłaś ?

Gość eros29
-> i nie być taka łatwowierna

Gość kurnaaa
Po co sie puszczałaś?A teraz ryczysz.Nie wiedziałaś ze faceci to swinie.Mysla swoimi kutasami.Jak mozna sie puscic tak szybko.?Trzeba było po slubie.

Gość oj wez eros przyczepiles sie

Gość n i e p r a w d a
eros nie chrzań.. to nie jej wina. Koleś jest skończonym palantem i tyle. nie widzisz tego???

Gość eros29
Bo mnie śmieszą takie historyjki. Kobieta popełnia błąd a póżniej winą obarcza wszystkich facetów o to. A póżniej takie gadanie o tym, ze faceci to tacy i owacy. Nie potraficie się przyznawać do błędów za to bardzo lubicie obarczać innych o nie.

Gość n i e p r a w d a
eros myślę że masz ze sobą jakiś poważny problem...

eros29 -->> a czemu ja mam się czuć winna??? to nie ja kłamalam i oszukiwałam!!!

Gość eros29
Sam do ciebie przyszedł więc się przespałaś z nim ?! Nie mogłaś się oprzeć He he. Dorośnij !

Eros przeginasz :o owszem popełniła błąd tylko, że tutaj weszły w grę emocje i uczucie do niego. A koleś miał plan i go spełnił, na chłodno sobie wykalkulował i zachował się jak palant. Chyba nie chciałabym go znać :o