Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alaaaaaaaaaa

Czy w 5 tygodniu usg wykryje ciąże?

Polecane posty

Gość Alaaaaaaaaaa

wsumie 6 tydzień, 2 dni brakuje tylko. I nie tym usg po brzuchu, tylko odrazu do macicy. Prosze o odowiedz jak wiecie z góry dziękuje

u mnie nie wykrylo. dopiero w 8 bylo widac ale to zalezy od wielu czynników- miedzy innymi od sprzetu usg i lekarza który je robi.

tylko sonda przezpochwowa bylaby w stanie wykryc tak wczesna ciaze, umow sie do lekarza, sprobuj nie jesc niczego wzdymajacego przez usg, bo to zakloca obraz i sprobuj,czasem widac pecherzyk.

mi wykryło na średniej jakości sprzęcie:) ale był to tylko malutki pęchazerzyk, taki przecineczek ale coś było widać. teraz to duży chłopak 1600g 31tc, wiec pozdrawiam i życzę udanej wizyty.

Gość Alaaaaaaaaaa
Ja mam nadziej że wykryje już jutro ciąże. Byłam 2 tygodnie temu na usg i niewykryło, przepisała mi luteine na wywołanie miesiączki, miesiączki niedostałam. Ostatnio robiłam 3 testy i na każdym wyszło że jestem w ciązy.

Gość Alaaaaaaaaaa
a w ciązy to jestem, ale jeszcze jej niebyło widać na usg

ala wiesz mi 3 testy na mocz wykryly ciaze a gin w 6 tyg nic nie zauwazyl... powiedzial ze on nic nie widzi i mnie nastraszyl ze to moze byc pozamaciczna i kazal zrobic bete a 3 dni poźniej ja powtorzyc i jak przyrasta to znaczy ze to ciaza i ze zywa i w 8 tygodniu poszlam na usg juz do innego gina i bylo widac maluszka :)

Ja byłam na badaniu 5 tyg i 5 dni od ostatniej miesiączki. Wykryto ciąże, jednak echo serduszka zobaczyłam dopiero w 8 tyg.

BO serduszko jest mozliwe do wykrycia dopiero po uplywie 7 tc. ALe pecherzyk powinien byc juz widoczny zaraz po spozniajacej sie meisiaczce, ejsli badanie jest zrobione w miare dobrym sprzetem i kobieta jest dobzre przygotowana do niego

Jasne że da się wykryć ciąże, ale tylko przez usg dopochwowe. Ja kiedy byłam na pierwszej wizycie w ciąży był 5tc.

Gość kokolono
kasia jak robisz te kwiatuszki? nawias i co w srodku??

Gość u mnie w ykryło
w 2 tyg ciąży, był malutki pęcherzyk

nie usg maciczne, i nie usg przezpochwowe tylko usg dopochwowe. nikt nie zamierza was przewiercać na wylot, ani pchac sondy do macicy z dzieckiem.

Ja bylam u gina dwa dni po tym jak spoznila sie miesiaczka. Mialam usg dopochwowe i dowiedzialam sie, ze bede mama. Musialam wrocic za tydzien, zeby sprawdzic czy serduszko bije. Wszystko bylo O.K!!! Teraz jestem juz w 24 tygodniu i juz wiem, ze to Synus. Powodzenia!!!!

Gość Agu$$
czesc dziewuszki :):) ja zrobilam dwa testy ciazowe i wyszly pozytywne :) wychodzi na to ze jestem w 5 tygodniu ciazy , bylam dzisiaj u ginki i powiedziala mi ze nic nie widzi i dostalam skierowanie na bete jutro i w niedziele, jak myslicie ?? moze to za wczesnie zeby cos bylo widac ?? mam nadzieje ze testy mnie nie zawiodly.. pozdrawiam :):)