Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bettienka

czy ktoś jest moze z okolic biłgoraja i ma dzidzie

Polecane posty

no tak tylko ze andrzej byl z aleksandrowa i nie mial dzieci :D

Gość bettienka
hej dziewczyny przepraszam zalozylam bloga i nie pisze ja trzeba ale mala mi dokucza troche tzn,bawic siechcei nawet na chwile odejsc nie moge,teraz ja usypiam wiec mam chwileczke jak jeszcze jestescie to zapaszam!!??

my chodzimy na place zabaw albo do parku na placu wolnosci i na slizgawke kolo kosciolka

Gość bettienka
ale tam tyledzieci czasemze miejsca nie a czasem wiesz mam problem z niektorymi mamami bo wala moja po glowie a mama siedzi i sie cieszy

Gość bettienka
hej dziewczyny jesteście???jak tam nocka???ja mam dzisiaj duuuuuużo do roboty!!!!ale bede zagladała moze ktoś sie pojawi!!

u nas nocka minela ok maz w pracy a ja musze sie zabrac za sprzatanie ale jakos nie zabardzo mi sie chce :O moglby spasc juz snieg to poszlibysmy na sanki albo lyzwy a tak zostaje tylko spacer po miescie bo na plac zabaw to juz za zimno dzisiaj napisalismy do mikolaja list polozylismy na parapecie i czekamy az go zabierze :D tak sie zastanawiam czy nie widzialysmy sie juz kiedys bo przeciez jestesmy w podobnym wieku ... moze chodzilysmy do tych samych szkol? ....bo przeciez bilgoraj to male miasto ja rowniez w miare mozliwosci bede tutaj zagladala milego dnia!

Gość bettienka
no pewnie sie gdzies musiałyśmy widziec bo mamy to zazwyczaj jednym ciagiem kościuszki krocza wiec na pewno no ja tez mam troche sprzatania!ja też musze pomyslec o liscie do mikolaja przynajmniej dziecko powie co chce ale za jaka cene czasem!!!

Gość sandran26
czesc my tez chodzimy do tych parkow co ty X X bo tu naprawde nie ma gdzie juz wiecej chodzic.Teraz to juz calkiem bo zimno.A do jakich szkol chodzilyscie?Moze sie naprawde znamy moze chociaz z widzenia?Ja chodzilam do Budowlanki.A wy do jakich chodzilyscie.

Gość bettienka
ja chodziłam do onztu a byłyscie kiedys z dziecmi w centrum zabaw w olimpie???fajne miejsce w zamosciu było fajniejsze ale zlikwidowali-szkoda

Gość sandran26
nie bylam a jak tam dojechac?

Gość sandran26
juz niedlugo swieta co planujecie macie juz jakies pomysly na prezenty dla dzieci

Gość sandran26
Do nas przyjedzie moja siostra z mezem i dzieckiem bo mieszka za granica to swieta spedzimy z nimi a jesli chodzi o prezenty to pomyslu jeszcze nie mam.

Gość bettienka
do lublina to ja dokladnie nie znam drogi tam ale to jest w centrum handlowym olimp tam wszyscy znaja!!!bardzo fajne miejce moja miala 2 latka i po godzinie tam padala cena 8 zl za godzine wiec warto!!!kupa pileczek zjezdzalni i roznych zabaw ale rodzic jest potrzebny mozna wejsc w specjalnych ochraniaczach albo bez butow,organizuja nawet urodziny!!!!świetne miejsce polecam goraco!!!!a prezenty hmmmmmmmm problem bo trudno wybrac z tch wszystkich suuuper drogich zabawek a ja nie mam zamiaru placic 300 stówek na prezent no a z reszta rodziny to straszna tragedia bo co roku to samo,a jeszcze w lublinie jest fajny mega sklep baby fant tutaj do wszystkich sklepow z niego zamawiaja a tam masz wiekszy wybor no i taniej!!!!

wlasnie wrocilismy ze spaceru ja chodzilam do onz-tu ale do budowlanki chodzlia moja przyjaciolka wiec czesto tam bywalam a jezeli chodzi o prezenty to moj syn jest bardzo podatny na reklamy :D i zazyczyl sobie samochod ktory zmiania sie w robota

my zawsze spedzamy swieta u moich rodzicow na poczatku kupowalismy sobie prezenty ale pozniej dodzlismy do wniosku ze nie ma sensu wiec od jakiegos czasu prezent na wigiliie dostaje tylko moj syn

aaa... moje dziecko chcialo dostac jeszcze misia episia :D i piaskoline ale jak powiedzialam ze ma sobie wybrac jedna rzecz to stanelo na robocie

Gość bettienka
no to fajnie moze i my tak pomyslimybociezko cos wybrac dla kogos!!!a u mnie agatka caly czas chodzi na prezent!ma tyle lalek i jeszcze malo!!wózków 3i kupe innych zabawek ale szczerze nigdy za duzo mozna jeszcze przzeciez kupic kolejny kosz na zabawki!!!ja jak bylam mlodsza tyle nie mialam ale core komy nad wszystko i dostaje,a jak spacer???zimno???ja wczoraj byłamale balan sie dzisiaj raz padalo raz slonce

na spacerze calkiem przyjemnie wlasnie wyslalam swoich chlopakow zeby sie troche przewietrzyli a jezeli chodzi o zabawki to moj syn rowniez ma mnostwo a raczej mial bo po pierwsze juz sie nie miescily w jego pokoju a po drugie po tych aferach z tymi zabawkami powynosilam wiekszosc do piwnicy zostawilam tylko jeden kosz i jeszcze jakies ulubione ksawery swietnie bawi sie bez zabawek uwielbia bawic sie magnesani buduje z nich rozne rzeczy dzisiaj bawilismy sie chyba ze trzy godzimy ze plywamy od wyspy do wyspy kapalismy sie w morzu opalalismy sie szukalismy skarbow i tym podobne rzeczy a teraz ide smazyc racuchy

Gość a gdzie jest ten Biłgoraj

Gość bettienka
to masz dobrze bo ja sie produkuje w wymyslaiu zabaw i co 5 min cos nowego ale dzieci sie szybko zmieniaja kiedys no niedawno 2 3 tygodnie temu moglam mala zostawic na chwilke i pujsc do kibelka i wogole cos zrobić a teraz nie ma mowy i mamaochoc sie bawic i udaje ze boli zebym sie nia zajela,pomysłow mam kupe ale malyproblem sil brakuje.

jak bylam sama to tez mi bylo ciezko ale teraz maz mnie odciaza wiec mam troche czasu dla siebie a tak to moglam zajac sie swoimi sprawami wtedy kiedy ksawery spal moj syn pomimo ze ma ponad trzy lata nie potrafi bawic sie sam a do jakiej klasy chodzilas (chodzi mi o profil ) i kto byl twoim wychowawca ?