Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicjaCK

czemu nie staje?

Polecane posty

Gość alicjaCK

mojemu facetowi podczas 1 razu nie chcial stanac. cz to wina stresu? a moze jest uczulon na prezerwatywe lub globulki? mieliscie takie sytuacje? zle sie z tym czuje robie co moge a tu nic.

Gość alicjaCK
nie badz nie mily, ja sie tym naprawde martwie. a jesli o moj wyglad chodzi to wierz mi ze nie jest zle.zal mi go bo jemu tez bylo przykro.

Gość bigbeer
zrób mu laskę, wsadź paluszek w odbyt, polż klejnoty rodowe itp. jednym słowem: dopieść facia. wtedy mogła będziesz się podciągać na jego drążku. sory za trywialność ale chyba nie do wszystkich dziewczyn dociera prawda, że seks to kolacja dla dwojga. obustronne pieszczoty jeszcze żadnemu związkowi nie zaszkodziły. i tylko tym się różnimy że dziewczyny wolą delikatne, zmysłowe pieszczot a faceci bardziej wyraziste.

Gość alicjaCK
dzieki ale ja gio pieszcze i pieszcze na wszystkie rodzaje, reka i usta mnie bolą a tu stanie na chwile i zaraz klap, i tak całą noc....

Gość bigbeer
no a bodźce wzrokowe? faceci na to reagują. załóż pończoszki, gorsecik. zagraj wyzywającą dziwkę. no sam nie wiem. pieść się wibratorem. szukajcie a znajdziecie napisane jest w pewnej bardzo mądrej księdze. a może przytul go i cichutko szczerze z nim porozmawiaj. dowiedz sie czego mu brakuje.

Gość alicjaCK
probowalam porozmawiac, on mnie zaczal przepraszac, ze to wina stresu, ze glupio mu jest, nio to ja pocieszam, mowie sprobujmy pozniej, ale cala noc probowalismy co chwile i zawsze to samo no. zal mi go bylo bo to dla chlopca chyba nie jest budujace.

Gość alicjaCK
a zpaomniałam dodąc ze mojemu chłipakowi w tym roku stukneło 72 lata

Gość hajns klos
najlepsze na stanie jest mleko z gipsem, codziennie rano. Dla wojskowych rozkaz stoj bo strzelam

Gość marcypanka
oj oj oj nie pejmuj sie bedzie lepiej