Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mir4s

Restauracja PLON w Sycowie woj Dolnośląskie

Polecane posty

Gość Mir4s

Witam wszystkich; Chciałbym opowiedzieć moją historię: Tak jak dla większości z was sala weselna była dla mnie i narzeczonej jedną z ważniejszych rzeczy do załatwienia przed ślubem. Wybraliśmy Restaurację PLON w Sycowie. Na początku wszystko wyglądało OK.. Opinie znajomych o jakości jedzenia i obsłudze skłoniły nas do dokonania tego wyboru. Jednak w tydzień przed weselem zadzwonił do mnie szef tej restauracji i poinformoał że cena za tależyk wzrosła.. powiedział, że jeśli nie zapłacę więcej to będzie mało jedzenia podczas przyjęcia.. Wyobrażacie to sobie: trzy dni przed weselem takie jaja robić.. Goście zaproszeni, sali innej już się nie znajdzie, więc gość w zaparte szedł.. Z tego co dowiedziałem się później to facet stosuje ten scenariusz do większości młodych par.. I do tego tekst z "biciem piany"... (ci co się z gościem zetknęli będą wiedzieć o co chodzi.. Moja rada dla wszystkich, którzy stoją przed wyborem sali i rozważają to miejsce: Wybierzcie inne bo szef jest nieuczciwy i nieuprzejmy. To oszust i szantarzysta.. Jeśli ktoś z was miał podobną przygodę jak ja to opiszcie to na forum.. Jestem ciekawy aszych opini na temat tego pana.. Pozdrawiam Zakochanych i apeluje o rozwagę..

Gość renatka333
W okolicy mogę polecić tylko Restaurację Zielony Piec. Sam jestem kucharzem w restauracji i potrafię rozpoznać, kiedy lokal korzysta z naturalnych produktów do gotowania. Akurat w Zielonym Piecu stosują taką zasadę i mają smaczne menu. Czasami trzeba chwilę poczekać, ale warto :) Poza tym gmina Leśna to piękne miejsce turystyczne. Niespotykanie fajni ludzie :)