Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona karola

czy jestem jakas ulomna ????? chodzi o orgazm

Polecane posty

Gość zagubiona karola

tak sie zastanawiam czy ze mna wszystko ok . do orgazmu moge dojsc tylko poprzez pieszczenie lechtaczki. wiem ze pare miesiecy temu mojemu partnerowi to jeszcze przeszkadzalo, dzisiaj twierdzi ze niby podoba mu sie to i jest szczesliwi ze rowniez dochodze, przez pewnien czas mu nawet wierzylam, ale teraz niewiem......... wczoraj kochalismy sie, on doszedl a potem zaczal mnie piescic, po pewnym czasie nagle przestal i tak dziwnie popatrzal na mnie, spytalam sie o co chodzi a on na to...... "nie potrafisz dojsc......" chcial cos jeszcze powiedziec ale ja z placzem ucieklam z lozka:( poczulam sie jak jakas ulomna, poczulam sie po prostu upokorzona:( potem tlumaczyl sie ze nawet nie pozwolilam mu dokonczyc i ze zle go zrozumialam. jak kochalismy sie tego samego dnia ale rano, doprowadzil mnie do mega orgazmu, a wieczorem...:( czy to jest normalne?????????????

Gość no_widzisz
moj mnie wcale do takiego orgazmu nie poztrafi doprowadzic... a ty piszesz ze rano mialas wiec w czym problem,gorzej chyba ze mna nie????

Gość zagubiona karola
w czym problem.... ze mi to wypomnal, tzn ja to tak odebralam. wiecie jak glupio mi sie zrobilo:(

Gość logic
a masturbowałyscie sie w przeszłości ?

Gość Good Evil
Może chciał się zapytać ale mu nie wyszło. Należy to wyjaśnić. Większość kobiet wysuwa pochopne wnioski.

No właśnie może chciał zapytać: \"Nie możesz dojść bo mam za małego penisa i mnie nie czujesz?\", może On też ma kompleksy. Bo cała ta sprawa wynika z Twoich kompleksów, że nie umiesz szczytować. Pamiętaj, to nie jest Twój obowiązek. Czasami kobieta chce się kochać, bo chce poczuć się blisko swojego mężczyzny, dać mu siebie, tak romantycznie ;) a wtedy ciężej jest szczytować niż w wielkim podnieceniu, nawet podczas miłości francuskiej. Ciesz się seksem, swoim ciałem i ciałem swojego mężczyzny, a orgazmy zaczną przychodzić prawie niezapowiedziane ;) Pozdrawiam i życzę powodzenia :)

Gość zagubiona karola
tak masturbowalam, sie teraz czasami tez to robie. on twierdzi ze jest ok i ze ja sobie znowu cos wymyslam, tylko ze ja pamietam jak kiedys mowil ze krzywde sobie robie ze tylko tak potrafie dojsc:(

Gość hajns klos
twoj chlop to skonczony idiota, nawet nie raczyl zobaczyc czy masz lecztaczkie polozona wyzej jak moja luba wystarczy zmiana pozycji i jest OK, moze to byc jedna z przyczyn i wszystko jest dobrze chlop jest do du.py

Gość samotnik 1978 prawdziwy
nie mam lewego posladka-czy jestem ulomny?

Gość logic
krzywdy sobie tym nie robisz a jedynie poznajesz lepiej swoje cialo :)

Gość hajns klos
dla gejow tak

Gość zagubiona karola
dzieki DzisPoProstuSmutna :) i tak powinnam zrobic, tylko narazie czuje sie troche glupio z tym ..... moj mezczyzna akurat nie powinien miec zadnych kompleksow:)

Gość zagubiona karola
wiesz co hans klos, wlasnie ostatnio udalo mi sie dojsc bez pomocy jego i mojej reki, i wlasnie wczoraj mi o tym musial oczywiscie przypomniec. no ale coz...doszlam i tak przez to ze lechtaczka byla drazniona

Większość mężczyzn nie powinna mieć takich kompleksów, ale mają :) Mój czasami się martwi, że kiedy nie jest podniecony, jego penis jest malutki (na serio, może z 5cm) i wstydzi się chodzić przy mnie nago. Ale kiedy jest potrzebny, rośnie do ponad 20cm, taki cud :D

Gość Kapitan Klos Hans
jestem juz 20 lat zonaty i musze stwierdzic ze ulomny i niedouczony to jest twoj chlop. Po pierwsze zeby zaistnial kazdy inny orgazm musi byc rozpoczecie od stytmulacji lechtaczki tak juz jest i juz. Dlatego w niektorych kulturach by kobieta byla nieczula usuwaja, ale to inny temat. Zmien chlopa bo cus z nim nie teges

Gość Kapitan Klos Hans
DzisPoProstuSmutna mam to samo i moja luba to wie a po plazach nudystow sie nie szwendam, wiec w czym problem