Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anul

Czuję rozczarowanie, smutek, ból. Czy to normalne?

Polecane posty

Newiem co się dzieje, codziennie mój facet dzwonił do mnie, pisał esy czy się spotkamy itp. Wczoraj to ja pierwsza się odezwałam bo do 17 była cisza, p[o czym on zadzwonił i spytał się czy nie mam ochoty sama sobie iśc do jakiegoś baru, czy nie znudziło mi się jego towarzystko, ja na to że nie, a on że jestem dziwnym człowiekiem, spotkaliśmy się, byliśmy w barze, póżniej sex, przytulanie itp. Dzisiaj znowu cisza, niewiem co robić, cZuję taką pustkę, boję się że on przestał mnie kochać:(((

może facet chce pobyć sam może ma jakiś uraz a raczej nie jest ciebie pewny też tak miałem że czasami nie chciało mi się spotykać nie miałem na to ochoty. ewentualnie może go coś gnębi zamiast seksu i przytulania jakaś rozmowa

Gość przychylna
skoro jestescie razem to nic zlego ze odezwiesz sie pierwsza, moze jest zadowolony ze przejelas inicjatywe, jestescie na rownych prawach, gdyby nie chcial sie z Toba spotykac to ze odezwalas sie pierwsza nie zmusiloby go do czulosci,

Daj mu trochę czasu. jak do jutra się nie będzie odzywał to Ty zadzwoń do niego, umówcie się na spotkanie i szczerze pogadajcie. To że facet nie dzwoni wcale nie musi oznaczać że przestał Cię kochać. Niestety kobiety mają skłonnośc do dramatyzowania bez potrzeby;) nie przejmuj się ja tez tak czasami mam;)