Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ginekologamator

Ginekologiczne praktyki jako zabawa erotyczna?

Polecane posty

Gość ginekologamator

Jestem ciekaw, czy to popularna zabawa:) chodzi mi o wplatanie elementow ginekologicznych jako zabawy erotycznej. Kobieta wygodnie lezy z rozlozonymi nogami w sposob umozliwiajacy latwy dostep miedzy jej uda, a mezczyzna sobie oglada, robi rozne eksperymenta itd. itp. ;) oczywiscie to co on robi musi jej sprawiac przyjemnosc;) bawicie sie tak moze?

Gość ginekologamator
a mozna jakies szczegoly? dzisiaj tak sie w sumie niezamierzenie bawilismy z zona i jej sie podobalo;) chcialbym podrazyc ten temat a do tego najlepiej opierac sie na cudzych doswiadczeniach:) po co samemu przecierac juz przetarte szlaki.

Gość hajns klos
myslisz durniu ze bedziesz ginekologiem bedac kloszardem?????

Gość ginekologamator
gwarantuje Ci ze Twoja prostota umyslu nie robi na mnie specjalnego wrazenia:) czy to jest jezyk ktorego Cie mamusia i tatus uczyli?

Gość ginekologamator
powyzsze byla oczywiscie do hajnsa czy jak mu tam ;)

Skoro ją to bawi i Ciebie też, to nie widzę przeciwwskazań. A po co masz kopiować kogoś i iść przetartymi szlakami? Nie fajniej samemu odkrywać nowe przyjemności? Każdy i każda lubi coś innego. ;)

Seks między Wami, to Wasza zabawa, a nie powielanie cudzych doświadczeń. Sami odkrywajcie, co Was kręci najbardziej. ;)

Gość ginekologamator
mysle ze wypracujemy sobie wlasne klimaty, ale jak narazie jest to dla mnie nowosc i jestem ciekaw jak inni to robia, to chyba dosc naturalna sprawa? :)

Gość hajns klos
Next Bdsm TGP, adres nie sie kurna wkleic

No wiesz - my się tak akurat nie bawimy, bo nas to nie kręci, więc niewiele mogę Ci pomóc. Może w googlach znajdziesz coś ciekawego?

Gość ginekologamator
lubie tez sie bawic w weterynarza ze swoim psem

Gość My tak probowalismy
zona na lozku , nogi na przystawionych krzeslach . i minetka a przy okazji ogladanie "szczegolow " . Doszla i to tak ze gielo ja we wszystkie stony . Niestety byl to jedyny raz bo twierdzi ze to sa za mocne doznania i ona tego nie wytrzyma bo jej serce peknie . I zrozum tu kobiete :(