Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubię seksu

nie lubię seksu

Polecane posty

Gość nie lubie seksu
do dziewczynalat20 : Ty chyba nie nie czytasz tego co piszę- nie stosuję antykoncepcji.

jeśli do mnie, to też ślepą kulą w płot. Te tabletki zalecił ginekolog, a potem nawet zmienił, gdy pojawiły się pierwsze efekty spadku zainteresowania seksem. Zatem komu mieliśmy zaufać? No, chyba nie kafeterii? :-)

Zreszta, jak napisałem, wiele lat nic nie stosowaliśmy. Ja wyjmowałem na czas i było OK. Przyzwyczailiśmy się, ja nauczyłem się to kontrolować. Taki los, ale to już mój problem. Tu trzeba pomóc autorce tematu.

Gość nie lubie seksu
do :facetpoprzejściach czy możesz podać swój wiek?

Gość no ja jakoś nie rozumiem
Masz męża, nie stosujesz antykoncepcji (bo po co), czyli odmawiasz seksu mężowi mówiąc po prostu, że nie lubisz i już? Ale sposób w jaki Ci odpowiedział na temat kochanek Cię bardzo zabolał - a co on ma powiedzieć? Ty się czujesz pokrzywdzona?!!! I oczywiście tak Ci wygodnie więc nie widzisz w sobie problemu i nie potrzebujesz porady seksuologa. No fajnie, nie ma co.

nie lubię seksu---> ponad 40. Nie pisz o menopauzie żony... Nie ma. Znowu nic nie bierze, od półtora roku, ale nie wróciło do normy. Pewnie tak pozostanie. Acha, jestem facetem raczej na poziomie, podobam się innym, więc nie obleśny brzuszek, łysina i inne takie są przyczynami odrzucenia przez żonę.

Gość nie lubie seksu
Na podstawie tego co i jak pisze dana osoba, można stworzyć sobie jej obraz w wyobraźni. Dla mnie jesteś wysokim, przystojnym i inteligentnym mężczyzną.

Nie lubię seksu.. Jakby nie lubię prace, nie lubię życie .. Seks to pojęcia bardzo złożona. Odrzucasz wszystko, blokowo. Nie lubię się przytulić przed, leżeć koło niego po, Jego zapach , smak, dotyk skóry. Nie lubię dawać .. ani dostawać rozkosz. Nie lubie kiedy jest Mu przyjemnie. A kiedy mi. Lub nie lubię siebie, taki jak w tym właśnie momencie jestem..

Gość nie lubię seksu
nie ma za co. jesteś dokładnie takim wytworem mojej wyobraźni.

Zasadniczo sie nie pomyliłaś, co do opisu fizycznego. Jeśli chodzi o psychiczny, mam nadzieję, że też nie. Ale to nie ten temat. Zrób coś w swoim życiu, aby uratować związek, który jest narażony na rozpad z powodu seksu. A może Ty nie lubisz go z jakiejś przyczyny, nie tak sobie? Moja Pani uważa siebie za mało atrakcyjną, chociaż dla mnie jest świetna. Nie mniej, jednak w niej siedzi taki wizerunek nieatrakcyjności fizycznej, który częściowo jest winny za oziębłość. U Ciebie niechęć może być spowodowana tym samym, a może obawą zajścia w ciążę. Może przyczyną są braki witamin w organiźmie. Zacznij łykać Cynk, który jest odpowiedzialny za przewodnictwo bodźców m.in. w trakcie seksu. Może Twój Pan zaczyna kochać się z Tobą bez gry wstępnej? On dochodzi, gdy Ty dopiero się rozkręcasz. Powiedz mu wtedy o tym. Koniecznie. Tak można wyliczać do jutra...

Gość gggfffdddkkk
nie lubie sexu--ile masz lat?

Gość Kapitan Klos Hans
jesli ktos mowi ze nie lubi seksu zaklamany jest do szpiku kosci. Nawet zakonnicy w czestochowie kochaja sie wirtualnie

Gość nie lubię seksu
chyba tak ,skoro zna ich życie od wewnątrz (ironia).