Gość atma666 Napisano Listopad 11, 2007 szukam zapachu zbliżonego do euphorii, najchętniej bi-es, możecie coś polecić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość empok Napisano Grudzień 28, 2007 treselle AVON< ta nowa fioletowa butelka .super. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agawa1977 1 Napisano Grudzień 28, 2007 a dlaczego szukasz cos zblizonego?? euforia sama w sobie ci nie odpowiada?? dla mnie jest cuudna:) a to treselle to naprawde takie fajne?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość EMPOK Napisano Grudzień 28, 2007 EXTASIA EAU DE PARFUM - TRWAŁE ELEGANCKI I NIEBANALNY KSZTAŁT FLAKONU EXTASIA woman - to seksowny zapach działający na wyobraźnię. Zapach został stworzony dla kobiet, które dążą do absolutnej wolności. Są pewne siebie i charakteryzuje je wrodzona elegancja. Kompozycję otwierają egzotyczne owoce granatu, które wzbogacono zielonymi nutami. Środek zapachu to zmysłowa kombinacja kwiatu lotusa, champaca i czarnej orchidei. Całość uzupełnia zmysłowy czarny fiołek, połączony z płynną ambrą i piżmem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość EMPOK Napisano Grudzień 28, 2007 Zapachy zbliżone do Calvin Klein Euphoria: Green Tea - Elizabeth Arden, I Love Love - Moschino, Light Blue - Dolce & Gabbana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Toretto89 Napisano Grudzień 28, 2007 mam perfumki bi-es nowe mama dostałą i ich nie chce ;) juraski16@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość EMPOK Napisano Grudzień 28, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=rO4JzlfBePg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aż się uśmiechnęłam 0 Napisano Grudzień 29, 2007 explosion - Jean Mare ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monia88 Napisano Grudzień 29, 2007 "Green Tea - Elizabeth Arden, I Love Love - Moschino, Light Blue - Dolce & Gabbana." No nie powidziałabym, że te zapachy są zbliżone do CK Euphoria. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tala 0 Napisano Grudzień 30, 2007 Zapachy zbliżone do Calvin Klein Euphoria: Green Tea - Elizabeth Arden, I Love Love - Moschino, Light Blue - Dolce & Gabbana. litości...masz gówniane pojęcie o zapachach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość empok Napisano Grudzień 31, 2007 zasugerowałam sie tą strona , http://www.kokai.pl/item223_Woda_perfumowana_Euphoria_Calvin_Klein Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość empok Napisano Grudzień 31, 2007 Sorry,,,zasugerowałam sie tym co tu napisał ktoś. osobiście nie znam tych zapachów .http://www.kokai.pl/item223_Woda_perfumowana_Euphoria_Calvin_Klein Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość euforia45988 Napisano Grudzień 31, 2007 http://www.allegro.pl/item289869310_perfumy_extasia_euforia_zmyslow_ambra_i_pizmo.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polka79 Napisano Styczeń 3, 2008 Calvin Klein Euphoria Woman Eau de Parfum spray 100 ml poj.: 100 ml Seria: Calvin Klein Euphoria Woman Nr kat.: 088300162505 Marka: Calvin Klein Ocena klientów: Woda perfumowana spray 100ml damska Euphoria to historia nieskończonej podróży. Zainspirowana na nowo odkrytą swobodą opowiada o marzeniach. - Calvin Klein Najnowszy zapach Calvina Kleina. Euphoria to narkotyczny orientalny zapach, którego kompozycja opiera się na kontrastujących nutach egzotycznych owoców i kwiatów oraz akordu kremowego. Seksowny i zmysłowy, jak żaden działa na wyobraźnię. Stworzony dla kobiet eleganckich i pewnych siebie. Pragnących wolności. Nuta zapachowa: owoc granatu, kaka, daktyl, kwiat lotosu, kwiat champaca, czarna orchidea, płynna ambra, czarny fiołek, drzewo mahoniowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba 13 w federico mahora Napisano Styczeń 3, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pink Salmon 0 Napisano Styczeń 3, 2008 Ale sie usmialam: Light blue podobne do Euphoria!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polkoi000 Napisano Styczeń 15, 2008 kupiłam Oryginalne CALVIN KLEIN EUPHORIAi pokryskałam sie . ale dokupiłam sobie podróbke .PERFUMY EXTASIA- EUFORIA ZMYSŁÓW- AMBRA I PIŻMO (numer 289869310). jestem w szoku ,POdróbka jest EXTRA , bardziej trzyma zapach i jest o ton ładniejsza i trwała, nigdy bym sie nie spodziewała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja pierdykam Napisano Styczeń 21, 2008 EMPOK (empik2@o2.pl) Zapachy zbliżone do Calvin Klein Euphoria: Green Tea - Elizabeth Arden, I Love Love - Moschino, Light Blue - Dolce & Gabbana. CO TY ZA BREDNIE PLECIESZ???????????? te zapachy sa w ogole niepodobne.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mka1971 Napisano Styczeń 21, 2008 Oryginalne markowe kosmetyki kupisz jeszcze taniej rejestrując się na stronie www.miedziak.com.pl i wybierając sklep Strawberrynet.com - oprócz b.korzystnych cen na markowe kosmetyki otrzymasz dodatkową refundację do 10%. Jest jeszcze wiele innych znanych sklepów internetowych w których kupisz taniej.Ważne, żeby zawsze logować się do nich przez ten portal, bo oprócz rabatów, które oferują dostawcy firma wynegocjowała częściowy zwrot dla klienta w formie nagrody pieniężnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ggrtyy77 Napisano Maj 7, 2013 z bi-es odpowiednik euforii to taka mala perfumetka o nazwie Orchid Aroma :-) kazdy sie pytał czym tak pieknie pachnę a kupiłam je za 8 zł :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 23, 2017 Identyczny a nie zbliżony jest od www.zapachowiec.pl maja najlepsze odpowiedniki perfum na rynku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 20, 2017 Dobrej jakości odpowiednik znajdziesz również tu: http://www.odpowiedniki.com/perfumy-livioon-8-calvin-klein-euphoria/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 13, 2018 Uwielbiam takie delikatne perfumy jak Calvin Klein - Euphoria i myślę, że godne polecenia są także Giorgio Armani - Emporio. Miałam oba z goia.pl bo tam kupuję wszystkie perfumy od około roku i jestem bardzo zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach