Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marg22

zwiazki z roznica wieku..

Polecane posty

co myslicie o zwiazkach gdzie roznica wieku przekracza 10-15 lat.czesto slysze ze jak dziewczyna 20 letnia zakochuje sie w facecie ktory ma 40 to tylko i wylacznie dla kasy...a moze to naprawde milosc...?

moj maz jest ode mnie starszy o 14 lat, ja mam 26, on 40. Jestesmy razem bo sie kochamy, zadna kasa nie wchodzi w gre. Jest super, ale nie sadze, zeby kwestia wieku decydowala o trwalosci i jakosci zwiazku.

Gość doswiadczona____ -28latka
Bylam w takim zwiakzu ale nie dla pieniedzy bo zarabialam wiecej od niego ;) to byla milosc.

mnie sie wydaje ze dziewczyna zakochuje sie w starszym mezczyznie bo potrebuje milosci oparcia istabilnosci ktorej nie potrafi jej dac ktos w jego wieku...aspeaker gratuluje udanego zwiazku...wydaje mi sie jednak ze spoleczenstwo jeszcze nie przywylko do widoku mlodej dziewczyny przy boku dojrzalego mezczyzny...aspeaker nigdy nikt zle nie skomentowal twojego zwiazku?

Nie rozumiem jaki zwiazek ma milosc z pieniedzmi - albo sie kocha ,albo nie-a jezeli ktos jest z druga osoba dla pieniedzy to nie ma milosci tylko interes