Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ginekolog-Kraków

jakieś pytania? chętnie pomogę,mam dziś chwilę czasu

Polecane posty

Gość ginekolog-Kraków

Gość sofija 25
gdybys mogl/mogla spojrzec na to co napisalam o plamieniach w moim temacie...?

Witam :) Mam takie pytanko .Yasminellę trzeba wziąść w pierwszej dobie,czy moze w pierwszych godzinach od momentu pojawienia sie menstuacji???Czy wedłop Pani te tabletki sa dobre ???

Gość ssssssssssssssssssssssssss
jesli okres dostalam o 5 dni za szybko.pierwszy dzien normalny a potem tylko plamienia:( test bede robila dopiero za 2 tygodnie bo tak najlepiej czy sa testy ktore wykryywaja szybciej??

Gość hjjkhkjhkhkhkjh
Biore cilest od trzech lat. Chcialam zrobic przerwe. Ile powinna taka przerwa conajmniej trwac? Mam jeszcze inne pytanie dotyczace zupelnie innego tematu czy to prawda ze stosowanie jogurtu naturalnego moze zapobiegac w grzybicy pochwy?? dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam

Gość nusiaAa
Witam, ostatni okres dostałam 14 października, dzień wcześniej pojawiły się plamienia. Licząc od dnia krwawienia następny okres powinnam dostać wczoraj. W 12-17 dniu cyklu miałam kilka zbliżeń z moim partnerem. Nie poszliśmy jednak "na całość". Od dwóch dni pojawiła się gęstsza biała wydzielina, nie boli mnie brzuch jak przed okresem, a miesiączkuję dość boleśnie. Czy są już powodu do niepokoju? Czy tak jak radzi mi mój partner powinnam sie po prostu wyluzować i czekać? Z góry dziękuję za odpowiedź.

Gość asiiiia
biore harmonet mam takie pytanie zawsze krwawienie z odstawienia trwalo 3-4 dni a ostatnio trwalo 1 dzien, robilam test wyszedl negatywny, czy jakbym jakims sposobem zaszla w ciaze to krwawienie z odstawienia wogole by sie nie pojawilo??? ( tabletki biore 4 lata)

Gość ginekolog-Kraków
asiiiia - krwawienie nie pojawiłoby się. krwawienia z odstawienia czasem bywają krótsze i jest to normalne. gdyby jednak zdarzały się notorycznie, trzeba skontaktować się z lekarzem i zbadać.być może wówczas okaże się, iż tabletki zostały nieodpowiednio dobrane.

Gość laliteczka 111
mam pytanko. Czy kłykciny kończyste zawsze są obiawem hpv? Mam cytologie 1, miałam łykciny, ale juz wyleczone, czy mam hpv?

Gość Karolinka_wystraszona
do gienekologa.... 4 miesiączka od współżycia średnio obfita... jak zawsze ból piersi,podbrzusza.... w drugim dniu jest bez boleśnie.... 2 dni mocnego krwawieniaa kolejne 4 dni z kazdym dniem coraz słabsze..... drogi ginekologu prawda że mogę wykluczyć ciąże i żyć spokojnie?

Gość makka
Od jakiegos czasu, nie wiem skad to sie wzielo, bo bardzo dbam i higienę z mam wodniste o zapachu octu zapach, a po tym, rybi zapach. On nasila sie zaraz po okresie i wystepuje pare minut po kąpieli. Wiem, ze musze isc do lekarza, rozumiem, ale może istnieje coś domowego na wyleczenie tej dolegliwosci? Póki co radze sobie tantum rosą. Dziekuje.