Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chora

czy to choroba psychopatki?

Polecane posty

Gość ******************************
moze masz cos taka mame jak moja...kocham moich rodzicow bardzo,ale nigdy otym nie rozmawiamy i nie powiedzialabym nigdy ,ze potrzebuje pomocy psychologa.uwazam ,ze ona by to zlekcewazyla,dlatego jak moja siostra zachorowala,ona pytala, czemu nie zauwazylismy tego wczesniej, ona mowila ze czuje sie jakos dziwnie,ze cos dzieje sie w jej glowie. a jakos my machalismy na to reka :( a potem sie to stalo:( dlatego moze sprobuj najpierw sama, nie wiem nie znam twojej mamy,dlatego mysle ,jak byloby u mnie. zreszta wiem jak moja mama zawsze mowi,jak ja jej kaze isc do lekarza; ze to niby nic powaznego( a skad ona moze to wiedziec???) ja swojego chlopaka poznalam w wieku 18 lat,ale nie probuj poznalwac go za wszelka cene, to nic nie da

Gość ł . . . .
Psycholog? 15:18 chora Pisałam już wczesniej.. ale nie wiem co zrobić bo Dziś chcę powiedzieć mamie że idę do psycholog a jeśli zapyta o powóg? Przeciez nie moge jej powiedzieć ze zazywałam lekarstwa by się zabić itd.... 15:22 Nadiya26l wiesz musisz jej mówić ...wiesz tam raczej z bólem gardła sie nie chodzi...nie wiem ,mysle ze lepiej przemilczeć ten fakt.

Gość chora
ale jeśli przemilcze ten fakt nie wytrzymam tego psychicznie.. nie wiem.. mętlik w głowie

Gość tiaaaaaaaa
Bosh, no to powiedz matce ze chcesz isc do tego lekarza bo czujesz się źle wewnętrznie i niech nie pyta o szczegoly bo sie zabijesz

Gość chora
taa.. ;(