Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Twoja na wieki....

juz jest po.....

Polecane posty

Juz jest po...po chwilach uniesien pelnych rozkoszy bez konca.Klade sie obok Ciebie,Ty lekko swym ramieniem przyciagasz mnie do siebie.Glade glowe delikatnie na Twej piersi,cala wtulam sie w Ciebie.Czuje sie taka bezpieczna,taka mala i bezbronna.Weim,ze to przy Tobie jest moje miejsce.Slysze niespokojny oddech i przyspieszone bicie serca,pozostalosci po tym co przezywalismy przed chwila.Jeszcze serce sie rwie,ale to juz sie nie powtorzy.Spogladam na Twa tak dobrze znana mi twarz,czuje spokoj.Delikatnie przesuwam puszkami palcow po TwCh powiekach, zchodzac nizej do cieplych jeszcze od pocalunkow ust.Caluje je subtelnie ale to nie jest zacheta,tylko znak wdziecznosci.Tyle czasu Cie znam,a wciaz odkrywam na nowo.Tulac glowe do twej piersi rozmyslam o naszej przyszlosci.Wiem,ze swiat stworzona wlasnie dla nas.Jestemy tu sami...tylko my i nasza milosc nic wiecej sie nie liczy.Jestem pewna ze nikt nie byl nigdy tak szczesliwy jak my.Tylko my potrafimy zbudowac taka milosc!Tylko my sluszysz?! nie musisz nic mowic,wszystko czytam z Twoich oczu.Wystarczy ze mnie przytulisz,dotkniesz, pocalujesz juz jestem najszczesliwsza na swiecie! ja tylko tego potrzebuje tylko tego pragne!! Tylko badz zawsze przy mnie,tylko trwaj Twoja na zawsze Alicja.

Bardzo jest piękne Alicjo to, co napisałaś. Gdy czytałem to, to odnosiłem wrażenie, jakbym to ja pisał ten tekst do kogoś kogo kocham. Dzięki takim kobietom, jak Ty... życie jest piękne... ❤️

czasmi czekam z usteknieniem..czasami przychodzisz sam spragniony mojej bliskosci...Nawet nie wiesz co dzieje sie w moim sercu gdzy jestes przy mnie.Cala drze kiedy mnie dotykasz.Serce bije jak oszalale oddech szybko pzyspiesza gdy przesuwasz swa silna dlon po moim spoloszonym ciele.Delikatnie muskasz me usta,nie wzbraniam sie przed tym.Piescisz mnie coraz smielej.Nie poznajac sama siebie odwzajemnam pieszczoty.Chce abys poczl sie tak bosko jak ja.Tylko nie wiem czy podolam...nie wiem czy podolam rozpalic Cie tak bardzo jak rozpalasz mnie Ty... ...myslisz,ze podolam?

nie ma Cię obok...tak bardzo tęsknię...nie mogę wtulić się w Twoje silne ramiona,nie mogę czuć Twego ciepła,Twojego zapachu...Czuję pustkę,czegoś mi brak.Dzień bez Ciebie to dzień stracony.Nie ma w nim nic znaczącego.Nic ważnego się nie zdarzy.Błędny wzrok skierowany na Twoje zdjęcie.Tak łagodnie się na nim uśmiechasz.Widzę Cię ale nie mogę Cię dotknąć...to bardzo boli.Twój tak długo wyczekiwany głos w słuchawce...mówisz,że kochasz,ja dobrze o tym wiem.To mnie pociesza,pozwala jakoś wytrwać kolejny samotny dzień.Tak bardzo bym chciała...a może to zbyt wiele.Chcę zasypiać wtulona w Ciebie i budzić się patrząc w Twoje oczy.Chce mieć świadomość,że gdy wrócę do domu w słotny dzień będziesz w nim na mnie czekał i rozgrzejesz do granic możliwości...Płaczę,łzy płyną wolno po mym poliku,to tęsknota próbuje znależć ujście z mego strudzonego serca.Przyjdż do mnie i pociesz mnie...Tak bardzo na to czekam....

Gość jgfjfgjf
hehehe... zabawne spójrzcie wszyscy jak nam biologia i nasze mózgi kreują takie same złudzenie - takie same odczucia :S jakbym o sobie czytała (i miriadach innych kobiet od powstania gatunku po dziś dzień)

Gość kurnikowy złodziejaszek
grafomania, niestety:(

ja tu widzę nie miłość,a pragnienie przyzcia sexu. W aldnje oprawie. i aby dom nie byłpusty czyli desperacja a moze kalkulacja:) to typowe dla alek

a miłość jets wtedy jak martwimy sie bardziej o kogos.. niz o siebie jak chcemy czyegos szczescia,dobra I wtedy jestem szczesliwa jak napiszesz do mnie.. mały emotek :) wysłany Twoją rekę, tak wypieszczony Twoim wzrokiem, w kncu wybrales go dla mnie sposord miliona innych emotkow, wybrałes sercem i posałes dla mnie to taka chwila radosci gdy wiem, ze dajesz mi swoj czas, rozmawiasz zemną:) zostawiasz swoj sald dla mnie rysujac róze, serca na forum Czy to nie piekne, gdy wiem, ze jestem w Tobie, sercu, myslach:)? a jak serce mi wyrywa sie, gdy posyłasz buziaki.. to nic ze emotkowe, ale ja widzęTwe usta i oczka:) I tak sie ciesze, ze chociaz tak okazujesz mi to, co czujesz. Ze jestes dla mnie, ja dla ciebie:)

Gość fhfhfgj
Tamit zawsze pisze o czymś innym. Zapętliła się dziewczyna w jakichś własnych, traumatycznych przeżyciach.

Gość fajniezakochany
Takich Alicji jest całe mnóstwo, ale tylko do momentu gdy nas zdradzą, przyprawią rogi, wbiją nóż w plecy lub po prostu się im odwidzi, znudzi itp...

Gość Kapitan Kloss Hans
jako wdowiec to troche bym nie przesadzal z tym twoja na wieki!

Gość frk-0999
...tzw sercem można sterować, moze nie tyle swoim co cudzym można czynić to z łatwością a to oddanie na wieki jest na wyrost bo mało kto dożywa 200 lat :p

i wcale nie musiała.Nie taki miałam cel,żeby kogokolwiek urzekać.Nie wiem dlaczego wypowiadające się tu osoby tak usilnie chcą mi wmówić,że im sie nie podoba,mi wcale na tym nie zależy.