Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kala19

JAK POMOC KOLEZANCE,KTOREJ UMARL CHLOPAK??

Polecane posty

jestem zalamana,,mieli sie pobrac zamieszkac razem..a tu co??? przeciez nie powiem jej ze wszystko bedzie dobrze.....

po prostu bądź z nią, bez zbędnych słów. Przytul i pozwól się wypłakać.Nie zostawiaj samej a jeżeli chce być sama, bądź w pobliżu i nic nie mów. Musi przez to przejść . To trudne, wiem. Niedawno samochód zabił mają przyjaciółkę , On został, mieszkali razem, mieli się pobrać, mieli tyle planów....... Byłam z nim gdy policjant informował o tym fakcie.Nie umiem tego opisać, nie wiem co on czuł, wiem co ja czułam. Byłam z nim i nic nie mówiliśmy, bo żadne słowa nie pasowały. Bądż sila za nią.

Witam. Miałam podobna sytuacje , znajomej zmarł chłopak i tez były plany ...jeszcze ksiądz na pogrzebie powiedział ze zostaje w żałobie narzeczona ,co za ból...nie wiedzieliśmy jak jej pomóc na Matkę nie mogła liczyć ,ona poszła tylko wykupiła jej leki uspokajające i tyle było jej pomocy:( płakała ,kiedy ją widziałam to tylko rozpaczała:( nie wiem skąd ona tyle siły miała ,ale podniosła sie ,dała rade teraz ma nowego chłopaka i maja plany ...poznała go 4.mies. po pogrzebie ,jedni mówią ze szybko zapomniała ,ja mówię ze to on nie żyje a nie ona ,jest młoda ,jesli poznała kogoś to dlaczego ma zrezygnować z tego..? nie wiem ,bądź przy niej tylko bądź ,jak bedzie chciała ro sama zacznie mówić o swoim bólu ,nic na siłę .